Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yok artık...Trafikteki klimalı bisiklet kamerada

ASAYİŞ 08.07.2023 - 12:03, Güncelleme: 08.07.2023 - 12:03
 

Yok artık...Trafikteki klimalı bisiklet kamerada

Serinlemek için doğal yöntemlere başvuran sürücü ve arkadaşı kameraya yansıdı
 Bursa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle elektrikli bisiklet ile giden bir vatandaş, serinlemek için çareyi vantilatörde buldu. Sürücünün arkasında bir eliyle vantilatörü, diğer eliyle iki tekerlekli araca tutunan adam doğal klimasıyla trafikteki diğer sürücülerin kamerasına yansıdı. Bursa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle trafikte bazı vatandaşlar çareyi farklı yöntemlerde buldu. Merkez, Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde seyir halindeki elektrikli bisiklet sürücüsü arkasında bulunan arkadaşıyla serinlemek için çareyi vantilatörde buldu. Kendisi iki tekerlekli aracı kullanırken, arka koltukta oturan arkadaşı ise elinde taşıdığı vantilatörü serinlemek için kendilerine tuttu. Kendilerini serinleten sürücü ve arkadaşının trafikteki tehlikeli yolcuğu başka sürücülerin kamerasına yansıdı.
Serinlemek için doğal yöntemlere başvuran sürücü ve arkadaşı kameraya yansıdı

 Bursa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle elektrikli bisiklet ile giden bir vatandaş, serinlemek için çareyi vantilatörde buldu. Sürücünün arkasında bir eliyle vantilatörü, diğer eliyle iki tekerlekli araca tutunan adam doğal klimasıyla trafikteki diğer sürücülerin kamerasına yansıdı.
Bursa’da artan hava sıcaklığı nedeniyle trafikte bazı vatandaşlar çareyi farklı yöntemlerde buldu. Merkez, Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde seyir halindeki elektrikli bisiklet sürücüsü arkasında bulunan arkadaşıyla serinlemek için çareyi vantilatörde buldu. Kendisi iki tekerlekli aracı kullanırken, arka koltukta oturan arkadaşı ise elinde taşıdığı vantilatörü serinlemek için kendilerine tuttu. Kendilerini serinleten sürücü ve arkadaşının trafikteki tehlikeli yolcuğu başka sürücülerin kamerasına yansıdı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.