Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AVUKATA SALDIRI

YAŞAM 16.05.2024 - 14:42, Güncelleme: 16.05.2024 - 14:42
 

AVUKATA SALDIRI

AVUKATA SALDIRI
Ak Partililer Adliyede Ak Partili Avukata Saldırıp Darp Etti. AVUKATA SALDIRI Av. Abdülkadir Kaan Kocataş’a saldırıp darp edenlerin Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın babası Ali Aka ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Şentürk olduğu ortaya çıktı. Saldırının neden yapıldığı ile ilgili bilgiler savcılık soruşturmasından sonra ortaya çıkacak.   Balıkesir’de Büyükşehir ve ilçe belediyeleri kaybeden Ak Partide seçimlerden sonra acaba bir çözülme olur mu, partide bir değişim yaşanır mı diye merak edilirken Ak Partili Yöneticilerin başka bir Ak Partiliye adliyede saldırıp darp etmesi şehirde gündem oldu. Saldıran kişilerin kimlikleri herkesi şaşırttı. Çünkü saldıran kişiler; Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın babası Ali Aka ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Şentürk olması başka bir şok etkisi yarattı. Olay Bigadiç adliyesinde meydana gelmiş. Avukat Abdülkadir Kaan Kocataş’ı kendi müvekkilinin “hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali ve mala zarar verme suçları “ dosyası ile ilgili hakkını mahkeme salonunda savunduktan sonra hakim kısa bir ara vermiş. İşte o ara esnasında yanında avukat arkadaşı ile otururken Ak Parti’de önemli görevlerde bulunmuş Cemal Kocataş’ın oğlu olan Av. Abdülkadir Kaan Kocataş bir anda Ali AKA ve Gökhan ŞENTÜRK’ün saldırısına uğramış. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda mağdur olan avukat hastaneden darp raporu almış. Yaşanan saldırı sonucu Abdulkadir Kaan Kocataş aldığı darp raporunu dosyaya ekleyerek saldıranlar hakkında şikayetçi olmuş. Balıkesir Barosu konu hakkında bir açıklama yayınladı, ve açıklamasında; “Baromuza mensup meslektaşımız Av. Abdulkadir Kaan Kocataş Bigadiç Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşma esnasında sanık ve yakınları tarafından darp edilmiş ve hakarete maruz kalmıştır”      denildi. Balıkesir Barosunun bundan sonraki süreci nasıl yöneteceği veya olayla ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Bu arada saldıran kişiler ile ilgili herhangi bir tutuklama veya yakalama kararı olmadığı belirtildi. Bir siyasi partinin yöneticisine yakışmayacak olan bu saldırı sonrası Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan ŞENTÜRK istifa edecek mi, yada İl Başkanı Mehmet AYDEMİR istifasını isteyecek mi ? diye merakla beklenmekte. Suç bireysel olmakla birlikte, eğer bir siyasi figürseniz aileniz de sizi etkiliyor.  Karesi İlçe Başkanı Hakan AKA’nın babasının yapmış olduğu bu saldırı ile ilgili nasıl tepki vereceği heyecanla bekleniyor.      
AVUKATA SALDIRI

Ak Partililer Adliyede Ak Partili Avukata Saldırıp Darp Etti.

AVUKATA SALDIRI

Av. Abdülkadir Kaan Kocataş’a saldırıp darp edenlerin Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın babası Ali Aka ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Şentürk olduğu ortaya çıktı. Saldırının neden yapıldığı ile ilgili bilgiler savcılık soruşturmasından sonra ortaya çıkacak.

 

Balıkesir’de Büyükşehir ve ilçe belediyeleri kaybeden Ak Partide seçimlerden sonra acaba bir çözülme olur mu, partide bir değişim yaşanır mı diye merak edilirken Ak Partili Yöneticilerin başka bir Ak Partiliye adliyede saldırıp darp etmesi şehirde gündem oldu. Saldıran kişilerin kimlikleri herkesi şaşırttı. Çünkü saldıran kişiler; Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın babası Ali Aka ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Şentürk olması başka bir şok etkisi yarattı.

Olay Bigadiç adliyesinde meydana gelmiş. Avukat Abdülkadir Kaan Kocataş’ı kendi müvekkilinin “hırsızlık, konut dokunulmazlığının ihlali ve mala zarar verme suçları “ dosyası ile ilgili hakkını mahkeme salonunda savunduktan sonra hakim kısa bir ara vermiş. İşte o ara esnasında yanında avukat arkadaşı ile otururken Ak Parti’de önemli görevlerde bulunmuş Cemal Kocataş’ın oğlu olan Av. Abdülkadir Kaan Kocataş bir anda Ali AKA ve Gökhan ŞENTÜRK’ün saldırısına uğramış. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda mağdur olan avukat hastaneden darp raporu almış.

Yaşanan saldırı sonucu Abdulkadir Kaan Kocataş aldığı darp raporunu dosyaya ekleyerek saldıranlar hakkında şikayetçi olmuş. Balıkesir Barosu konu hakkında bir açıklama yayınladı, ve açıklamasında; “Baromuza mensup meslektaşımız Av. Abdulkadir Kaan Kocataş Bigadiç Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşma esnasında sanık ve yakınları tarafından darp edilmiş ve hakarete maruz kalmıştır”      denildi.

Balıkesir Barosunun bundan sonraki süreci nasıl yöneteceği veya olayla ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Bu arada saldıran kişiler ile ilgili herhangi bir tutuklama veya yakalama kararı olmadığı belirtildi.

Bir siyasi partinin yöneticisine yakışmayacak olan bu saldırı sonrası Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan ŞENTÜRK istifa edecek mi, yada İl Başkanı Mehmet AYDEMİR istifasını isteyecek mi ? diye merakla beklenmekte. Suç bireysel olmakla birlikte, eğer bir siyasi figürseniz aileniz de sizi etkiliyor.  Karesi İlçe Başkanı Hakan AKA’nın babasının yapmış olduğu bu saldırı ile ilgili nasıl tepki vereceği heyecanla bekleniyor.

 

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.