Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNDE İNCELEME-SORUŞTURMA

DİĞER 25.04.2024 - 13:57, Güncelleme: 25.04.2024 - 20:02
 

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNDE İNCELEME-SORUŞTURMA

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNDE İNCELEME-SORUŞTURMA
22.03.2024 tarihli sayımızda 15 Temmuz Anadolu Lisesi ile ilgili bir haber yapmıştık. Haberimizden sonra inceleme başlatılmış. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa UZANÇ hakkında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce inceleme-soruşturma süreci başlatıldığı öğrenildi. İnceleme-soruşturma sürecinin hangi kapsamda olduğu netlik kazanmazken okul müdürü Mustafa Bey’in okuldaki derslerini aksatmadan ders programında derslere girerek görevinin gereklerini yerine getirdiği de bize ulaşan bilgiler arasında. Müdürümüze derslere girip öğrencilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz. İncelemenin sonucunu belli olunca paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.
15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİNDE İNCELEME-SORUŞTURMA

22.03.2024 tarihli sayımızda 15 Temmuz Anadolu Lisesi ile ilgili bir haber yapmıştık. Haberimizden sonra inceleme başlatılmış. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa UZANÇ hakkında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce inceleme- soruşturma süreci başlatıldığı öğrenildi. İnceleme- soruşturma sürecinin hangi kapsamda olduğu netlik kazanmazken okul müdürü Mustafa Bey’in okuldaki derslerini aksatmadan ders programında derslere girerek görevinin gereklerini yerine getirdiği de bize ulaşan bilgiler arasında. Müdürümüze derslere girip öğrencilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz.

İncelemenin sonucunu belli olunca paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.