Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tefecilik çetesine 4 tutuklama

ASAYİŞ 24.02.2024 - 14:52, Güncelleme: 24.02.2024 - 14:52
 

Tefecilik çetesine 4 tutuklama

Tefecilik çetesine 4 tutuklama
 Balıkesir’in Gömeç ilçesinde tefecilik ve tehdit suçu ile haklarında işlem başlatılan 7 kişiden 4'ü tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, 21 Şubat 2024 tarihinde Gömeç ilçesinde icra edilen operasyonda, tefecilik ve tehdit suçlarından, haklarında adli işlem başlatılan 7 şüpheliden; Cumhuriyet Savcılığı soruşturması ardından mahkemeye çıkan S.B., R.S., A.Ş.D. ve Ç.Ç tutuklama kararı çıktı. A.D. , S.T. ve H.M. ise adli kontrol tedbiri kararı verildi.
Tefecilik çetesine 4 tutuklama

 Balıkesir’in Gömeç ilçesinde tefecilik ve tehdit suçu ile haklarında işlem başlatılan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, 21 Şubat 2024 tarihinde Gömeç ilçesinde icra edilen operasyonda, tefecilik ve tehdit suçlarından, haklarında adli işlem başlatılan 7 şüpheliden; Cumhuriyet Savcılığı soruşturması ardından mahkemeye çıkan S.B., R.S., A.Ş.D. ve Ç.Ç tutuklama kararı çıktı. A.D. , S.T. ve H.M. ise adli kontrol tedbiri kararı verildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.