Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Susurluk'ta uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalandı

ASAYİŞ 22.12.2023 - 11:36, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:36
 

Susurluk'ta uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalandı

Susurluk'ta uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalandı
Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı. Susurluk ilçesinde bulunan Şeker Fabrikası otoparkında park halinde olan 42 DRD 61 plaka araçta yapılan incelemede 2 adet şeffaf poşet içerisinde toplam 1.07 gram Metamfetamin Uyuşturucu Maddesi ve 1 adet PAYP ele geçirildi. Şüpheli A.K isimli şahıs gerekli işlemler için Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine intikal ettirildi. Alınan talimatlara istinaden gerekli tahkikat başlatıldı.
Susurluk'ta uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalandı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı.
Susurluk ilçesinde bulunan Şeker Fabrikası otoparkında park halinde olan 42 DRD 61 plaka araçta yapılan incelemede 2 adet şeffaf poşet içerisinde toplam 1.07 gram Metamfetamin Uyuşturucu Maddesi ve 1 adet PAYP ele geçirildi. Şüpheli A.K isimli şahıs gerekli işlemler için Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine intikal ettirildi. Alınan talimatlara istinaden gerekli tahkikat başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.