Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Maltepe’de tekel bayiye kurşun yağdırdı: 3 yaralı

ASAYİŞ 13.08.2023 - 13:15, Güncelleme: 13.08.2023 - 13:15
 

Maltepe’de tekel bayiye kurşun yağdırdı: 3 yaralı

Maltepe'de alacak verecek tartışmasında kan aktı: 3 yaralı
Maltepe’de bir tekel bayi önüne gelen şüpheli, 6 el ateş açtı. Kurşunların hedefi olan 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli, alacak verecek tartışması yaşadığı şahsın bulunduğu tekel bayi önüne geldi ve peş peşe ateş açtı. Açılan 6 el ateşte Şaban A., Muhammet B. ve Coşkun T. kurşunların hedefi oldu. Bacaklarından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı.
Maltepe'de alacak verecek tartışmasında kan aktı: 3 yaralı

Maltepe’de bir tekel bayi önüne gelen şüpheli, 6 el ateş açtı. Kurşunların hedefi olan 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen şüpheli, alacak verecek tartışması yaşadığı şahsın bulunduğu tekel bayi önüne geldi ve peş peşe ateş açtı. Açılan 6 el ateşte Şaban A., Muhammet B. ve Coşkun T. kurşunların hedefi oldu. Bacaklarından yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.