Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIZILAY 500 ÖĞRENCİYE MONT DAĞITTI

DİĞER 11.01.2024 - 17:07, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:07
 

KIZILAY 500 ÖĞRENCİYE MONT DAĞITTI

KIZILAY 500 ÖĞRENCİYE MONT DAĞITTI
Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanlığı, Ataşehir Şube Başkanlığı koordinasyonunda ve Türk Kızılay Kastamonu İl Başkanlığının katılımı ile Kepsut Bölge Yatılı Okulundan başlanarak Kepsut İlçemizde eğitim gören toplam 500 öğrenciye mont ve kıyafet dağıtıldı.   Türk Kızılay, İlimizde, Ülkemizde ve dünyada yardım faaliyetlerinden, sosyal sorumluluk projelerine; afet, barınma, beslenme, kan ve sağlık hizmetlerinden, eğitim ve gençlik faaliyetlerine kadar geniş bir alanda faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanlığı, Ataşehir Şube Başkanlığı ve Kastamonu İl Başkanlığı koordinasyonunda Kepsut İlçemiz Yatılı Bölge Okulu öğrencileriyle başlanarak Kepsutta 500 adet mont ve kıyafet hediye edildi. Organizasyona Kepsut Kaymakamı Harun ARSLANARGUN, Karesi Kaymakamı Metin ARSLANBAŞ, Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL, Ataşehir Şube Başkanı Talha KELEŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail DAĞ, Ebubekir UÇAR, Kastamonu Kızılay İl Başkanı Sabit TAVİL katıldı. Heyet daha sonra Vali İsmail USTAOĞLU ve Emniyet Müdürü Hasan YİĞİT tarafından da kabul edildi.  Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı M. Burak KELEMENÇE, “İhtiyaç sahibi birinin yüzünde gülümseme olabilmenin, bir sıkıntının, derdin ortağı olabilmenin mutluluğu paha biçilemezdir. Bugün hediye ve bağışları ile geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzünde tebessüme sebep olan Kardeş Şubemiz Ataşehir Şube Başkanlığına, Kastamonu Kızılay İl Başkanlığına ve bağışçılarımıza Kızılay ailemiz adına kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.
KIZILAY 500 ÖĞRENCİYE MONT DAĞITTI

Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanlığı, Ataşehir Şube Başkanlığı koordinasyonunda ve Türk Kızılay Kastamonu İl Başkanlığının katılımı ile Kepsut Bölge Yatılı Okulundan başlanarak Kepsut İlçemizde eğitim gören toplam 500 öğrenciye mont ve kıyafet dağıtıldı.

 

Türk Kızılay, İlimizde, Ülkemizde ve dünyada yardım faaliyetlerinden, sosyal sorumluluk projelerine; afet, barınma, beslenme, kan ve sağlık hizmetlerinden, eğitim ve gençlik faaliyetlerine kadar geniş bir alanda faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanlığı, Ataşehir Şube Başkanlığı ve Kastamonu İl Başkanlığı koordinasyonunda Kepsut İlçemiz Yatılı Bölge Okulu öğrencileriyle başlanarak Kepsutta 500 adet mont ve kıyafet hediye edildi.

Organizasyona Kepsut Kaymakamı Harun ARSLANARGUN, Karesi Kaymakamı Metin ARSLANBAŞ, Kepsut Belediye Başkanı İsmail CANKUL, Ataşehir Şube Başkanı Talha KELEŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail DAĞ, Ebubekir UÇAR, Kastamonu Kızılay İl Başkanı Sabit TAVİL katıldı. Heyet daha sonra Vali İsmail USTAOĞLU ve Emniyet Müdürü Hasan YİĞİT tarafından da kabul edildi.  Türk Kızılay Balıkesir İl Başkanı M. Burak KELEMENÇE, “İhtiyaç sahibi birinin yüzünde gülümseme olabilmenin, bir sıkıntının, derdin ortağı olabilmenin mutluluğu paha biçilemezdir. Bugün hediye ve bağışları ile geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzünde tebessüme sebep olan Kardeş Şubemiz Ataşehir Şube Başkanlığına, Kastamonu Kızılay İl Başkanlığına ve bağışçılarımıza Kızılay ailemiz adına kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.