Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kırsal merkez ayrımı yok, hizmet her noktaya ulaşıyor

DİĞER 14.02.2024 - 19:22, Güncelleme: 14.02.2024 - 19:22
 

Kırsal merkez ayrımı yok, hizmet her noktaya ulaşıyor

Kırsal merkez ayrımı yok, hizmet her noktaya ulaşıyor
 Balıkesir’in Edremit Belediyesi, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahalleleri de ihmal etmeyerek çağdaş ve modern bir görünüm kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Avcılar Mahallesi'nde köy meydanı ve cadde sokakları yenilendi. Köy meydanının ve ana arterlerin yoğun olarak kullanıldığı bölgelerde kilit parke taşı kaplamasıyla yapılan yenileme çalışmalarıyla, mahalle pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Bu iyileştirmeler, mahalle sakinlerine daha güvenli ve estetik bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yapılan çalışmalarla ilgili "Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerimizi de ihmal etmeden, her noktaya eşit şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Avcılar Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz köy meydanı ve cadde yenileme çalışmaları, mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bizim için kırsal-merkez ayrımı yok; her bir mahallemize aynı özeni gösteriyoruz" dedi.
Kırsal merkez ayrımı yok, hizmet her noktaya ulaşıyor

 Balıkesir’in Edremit Belediyesi, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahalleleri de ihmal etmeyerek çağdaş ve modern bir görünüm kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Avcılar Mahallesi'nde köy meydanı ve cadde sokakları yenilendi.
Köy meydanının ve ana arterlerin yoğun olarak kullanıldığı bölgelerde kilit parke taşı kaplamasıyla yapılan yenileme çalışmalarıyla, mahalle pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Bu iyileştirmeler, mahalle sakinlerine daha güvenli ve estetik bir yaşam alanı sunmayı amaçlıyor.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yapılan çalışmalarla ilgili "Merkezde olduğu gibi kırsal mahallelerimizi de ihmal etmeden, her noktaya eşit şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Avcılar Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimiz köy meydanı ve cadde yenileme çalışmaları, mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Bizim için kırsal-merkez ayrımı yok; her bir mahallemize aynı özeni gösteriyoruz" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.