Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kayıp Berzeg'i gördüm dedi, tansiyon bir anda yükseldi

ASAYİŞ 02.07.2023 - 02:00, Güncelleme: 02.07.2023 - 02:00
 

Kayıp Berzeg'i gördüm dedi, tansiyon bir anda yükseldi

15 gündür kayıp olan Berzeg'i bir kişi gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu
Balıkesir'in Gönen ilçesinde 15 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Kaybolmasının ardından 15 gün geçen Berzeg'i gördüğünü iddia eden bir kişiden alınan bilgilerle ekipler teyakkuza geçti. Gönen Armutlu kırsal mahallesinde arama kurtarma çalışmaları yürütüldüğü sırada Gönen Merkez Tırnavo Mahallesinde bir vatandaş Korhan Berzeg'i gördüğünü iddia etmesi üzerine ihbarı alan yetkililer seferber olarak görüldüğü iddia edilen Tırnova Mahallesine intikal ederek vatandaşı buldu, ondan bilgiler aldı. Görüldüğü iddia edilen mahalledeki atıl durumda olan yapılarda ve inşaat alanlarında aramalar yapıldı. Çevrede bulunan iş yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Jandarma Ekipleri Korhan Berzeg'e ait bir iz bulunmadığını bildirdi. Bunun üzerine arama ve kurtarma çalışmaları kaybolduğu Armutlu kırsal mahallesinde devam ediyor.
15 gündür kayıp olan Berzeg'i bir kişi gördüğünü iddia etti, ekipler seferber oldu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 15 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Kaybolmasının ardından 15 gün geçen Berzeg'i gördüğünü iddia eden bir kişiden alınan bilgilerle ekipler teyakkuza geçti.
Gönen Armutlu kırsal mahallesinde arama kurtarma çalışmaları yürütüldüğü sırada Gönen Merkez Tırnavo Mahallesinde bir vatandaş Korhan Berzeg'i gördüğünü iddia etmesi üzerine ihbarı alan yetkililer seferber olarak görüldüğü iddia edilen Tırnova Mahallesine intikal ederek vatandaşı buldu, ondan bilgiler aldı. Görüldüğü iddia edilen mahalledeki atıl durumda olan yapılarda ve inşaat alanlarında aramalar yapıldı. Çevrede bulunan iş yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Jandarma Ekipleri Korhan Berzeg'e ait bir iz bulunmadığını bildirdi. Bunun üzerine arama ve kurtarma çalışmaları kaybolduğu Armutlu kırsal mahallesinde devam ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.