Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İVRİNDİYE SÜRPRİZ ADAY

DİĞER 18.11.2023 - 17:23, Güncelleme: 18.11.2023 - 17:23
 

İVRİNDİYE SÜRPRİZ ADAY

İVRİNDİYE SÜRPRİZ ADAY
31 Mart yerel seçimleri için aday adaylık başvuruları bütün partilerde heyecan yarattı. Aday olmak isteyenler sahaya çıkmaya başladı. İvrindi belediye başkanlığı içinde sürpriz bir isim adaylık için hazırlık yapıyor. İvrindi Belediye Başkan Adaylığı için hazırlık yapan sürpriz isim Serkan Papaker.  Papaker parti içerisinde başkan yardımcılığı, seçim işleri başkanlığı gibi bir çok aktif görevde bulundu. Bu çalışmalarını İvrindi Belediye başkanlığı ile taçlandırmak istiyormuş. İvrindiye katma değer katarım, Cumhurbaşkanımızın yolunda, davamız adına yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırım, benim yanımda olun, hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde bu işi yapalım diyormuş. Ne diyelim; İVRİNDİ için aday adaylık süreci hayırlı olsun…
İVRİNDİYE SÜRPRİZ ADAY

31 Mart yerel seçimleri için aday adaylık başvuruları bütün partilerde heyecan yarattı. Aday olmak isteyenler sahaya çıkmaya başladı. İvrindi belediye başkanlığı içinde sürpriz bir isim adaylık için hazırlık yapıyor.
İvrindi Belediye Başkan Adaylığı için hazırlık yapan sürpriz isim Serkan Papaker.  Papaker parti içerisinde başkan yardımcılığı, seçim işleri başkanlığı gibi bir çok aktif görevde bulundu. Bu çalışmalarını İvrindi Belediye başkanlığı ile taçlandırmak istiyormuş. İvrindiye katma değer katarım, Cumhurbaşkanımızın yolunda, davamız adına yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırım, benim yanımda olun, hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde bu işi yapalım diyormuş. Ne diyelim; İVRİNDİ için aday adaylık süreci hayırlı olsun…

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.