Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İBRAHİM PALAZ REİS KAFE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

DİĞER 29.02.2024 - 14:37, Güncelleme: 29.02.2024 - 14:38
 

İBRAHİM PALAZ REİS KAFE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

İBRAHİM PALAZ REİS KAFE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI
Belediye Başkan Adaylığı açıklandığından beri halk ziyaretlerine ara vermeden devam eden İbrahim PALAZ, dün de Reis Kafe’de halkla buluştu. Gittiği her mahallede büyük coşkuyla karşılanan Palaz, Kurtuluş mahalle sakinleri tarafından da samimiyetle karşılandı. Mahalle esnafını teker teker dolaşan Palaz, esnafın büyük ilgisini aldı. Gönenli hemşerilerini kucaklayan İbrahim Palaz, konuşmasında şimdiye kadar Gönen ve Gönenliler için yaptığı projelerden bahsederken aynı zamanda gelecek dönemde yapmayı hedeflediği projeleri anlattı. Palaz konuşmasına başlamadan önce CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal ACAR, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. Gönen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü ve Palaz’ın sevenleri onu bu gecede de yalnız bırakmayarak yanında oldu. ‘KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PROJELER DEVAM EDECEK’ İbrahim PALAZ, Reis Kafe’de yaptığı konuşmasında kadınlarımız ve çocuklarımız için yaptığı projelerden bahsetti. ‘Çanakkale’yi Görmeyen Kalmasın’ projesiyle Gönenli kadınlarımızın rehber eşliğinde katıldığı gezinin birçok kadınımız tarafından büyük ilgiyle karşılandığına vurgu yapan Palaz, gelecek dönemde de bu gezilerin devam edeceğini ve istekler doğrultusunda farklı şehirlere de geziler yapılacağının sözünü verdi. Aynı zamanda Başkan’ı dinleyen kadınlar, iğne oyasını yaşatmak ve kadınlarımızın üretime katılımını arttırmak için açılan Kadın Eli Mağazasının şimdiden büyük bir ilgi gördüğünü ve kadınlarımızın bu projeye büyük destek verdiğini söylediler. Palaz, gelecek zamanlarda mağazanın daha da geliştirilerek kadınlarımızın el işi göz nuru ürünlerinin satışının artacağına vurgu yaptı.
İBRAHİM PALAZ REİS KAFE’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Belediye Başkan Adaylığı açıklandığından beri halk ziyaretlerine ara vermeden devam eden İbrahim PALAZ, dün de Reis Kafe’de halkla buluştu. Gittiği her mahallede büyük coşkuyla karşılanan Palaz, Kurtuluş mahalle sakinleri tarafından da samimiyetle karşılandı. Mahalle esnafını teker teker dolaşan Palaz, esnafın büyük ilgisini aldı. Gönenli hemşerilerini kucaklayan İbrahim Palaz, konuşmasında şimdiye kadar Gönen ve Gönenliler için yaptığı projelerden bahsederken aynı zamanda gelecek dönemde yapmayı hedeflediği projeleri anlattı. Palaz konuşmasına başlamadan önce CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal ACAR, Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. Gönen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü ve Palaz’ın sevenleri onu bu gecede de yalnız bırakmayarak yanında oldu.

‘KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PROJELER DEVAM EDECEK’

İbrahim PALAZ, Reis Kafe’de yaptığı konuşmasında kadınlarımız ve çocuklarımız için yaptığı projelerden bahsetti. ‘Çanakkale’yi Görmeyen Kalmasın’ projesiyle Gönenli kadınlarımızın rehber eşliğinde katıldığı gezinin birçok kadınımız tarafından büyük ilgiyle karşılandığına vurgu yapan Palaz, gelecek dönemde de bu gezilerin devam edeceğini ve istekler doğrultusunda farklı şehirlere de geziler yapılacağının sözünü verdi. Aynı zamanda Başkan’ı dinleyen kadınlar, iğne oyasını yaşatmak ve kadınlarımızın üretime katılımını arttırmak için açılan Kadın Eli Mağazasının şimdiden büyük bir ilgi gördüğünü ve kadınlarımızın bu projeye büyük destek verdiğini söylediler. Palaz, gelecek zamanlarda mağazanın daha da geliştirilerek kadınlarımızın el işi göz nuru ürünlerinin satışının artacağına vurgu yaptı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.