Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gönen'de yarım asırlık gelenek

GÜNDEM 19.06.2023 - 15:28, Güncelleme: 19.06.2023 - 15:28
 

Gönen'de yarım asırlık gelenek

Gönen Panayırı 57. kez kuruldu
 Balıkesir'in Gönen ilçesinde bu yıl 57. kez kurulan bölgenin en büyük panayırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Gönen'de yarım asırlık panayır geleneği yaşatılmaya devam ediliyor. 23 bin 900 metrekaresi kapalı olmak üzere 64 bin metrekare toplam hizmet alanlı pazar yerinde kurulan Gönen Panayırı yüzlerce esnafın ve vatandaşın akınına uğradı. Havanın sıcak olmasına aldırış etmeyen vatandaşlar gündüz ve gece alışverişin tadını çıkarttı. Belediye zabıta ve emniyet güçlerinin sıkı takibi sayesinde huzur ve güven ortamı içerisinde süren panayırda birçok ürün vatandaşların beğenisine sunuldu. Çocuklar panayırın en renkli ve en heyecanlı görüntülerini oluşturdular. Panayırın yoğun ilgi görmesi nedeniyle 20 Haziran Salı gününe kadar açık kalacağı bildirildi.
Gönen Panayırı 57. kez kuruldu

 Balıkesir'in Gönen ilçesinde bu yıl 57. kez kurulan bölgenin en büyük panayırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Gönen'de yarım asırlık panayır geleneği yaşatılmaya devam ediliyor. 23 bin 900 metrekaresi kapalı olmak üzere 64 bin metrekare toplam hizmet alanlı pazar yerinde kurulan Gönen Panayırı yüzlerce esnafın ve vatandaşın akınına uğradı.
Havanın sıcak olmasına aldırış etmeyen vatandaşlar gündüz ve gece alışverişin tadını çıkarttı. Belediye zabıta ve emniyet güçlerinin sıkı takibi sayesinde huzur ve güven ortamı içerisinde süren panayırda birçok ürün vatandaşların beğenisine sunuldu. Çocuklar panayırın en renkli ve en heyecanlı görüntülerini oluşturdular. Panayırın yoğun ilgi görmesi nedeniyle 20 Haziran Salı gününe kadar açık kalacağı bildirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.