Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek'te beklenen yağış gerçekleşti

GÜNDEM 17.06.2023 - 20:48, Güncelleme: 17.06.2023 - 20:48
 

Erdek'te beklenen yağış gerçekleşti

Erdek'te beklenen yağış gerçekleşti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları gerçek oldu. Balıkesir’in Erdek ilçesinde uyarıların ardından bastıran yağmur yağışıyla birlikte cadde ve sokaklar göle döndü. Balıkesir'in Erdek ilçesinde başlayan yağış şiddetini arttırarak yerini sağanak yağışa bıraktı. Şiddetli bir şekilde devam eden yağmur yağışı kısa sürede Erdek merkezinde bir çok cadde ve sokağın göle dönmesine sebep oldu.Yayaların ve sürücülerin de zor anlar yaşadığı Erdek'te, sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Erdek'te beklenen yağış gerçekleşti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları gerçek oldu. Balıkesir’in Erdek ilçesinde uyarıların ardından bastıran yağmur yağışıyla birlikte cadde ve sokaklar göle döndü.
Balıkesir'in Erdek ilçesinde başlayan yağış şiddetini arttırarak yerini sağanak yağışa bıraktı. Şiddetli bir şekilde devam eden yağmur yağışı kısa sürede Erdek merkezinde bir çok cadde ve sokağın göle dönmesine sebep oldu.Yayaların ve sürücülerin de zor anlar yaşadığı Erdek'te, sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.