Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’Lİ SERKAN SARI’DAN 1 MAYIS MESAJI:

GÜNDEM 01.05.2023 - 14:11, Güncelleme: 01.05.2023 - 14:11
 

CHP’Lİ SERKAN SARI’DAN 1 MAYIS MESAJI:

“BU 1 MAYIS TEK ADAM REJİMİNİN GÖLGESİNDEKİ SON 1 MAYISTIR”
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda gerçekleşen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mitingine katıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla omuz omuzda yürüyen Sarı, “1 Mayıs emeğin, alınterinin, dayanışmanın bayramıdır. 14 Mayıs ise demokrasinin, özgürlüğün, hak, hukuk ve adaletin bayramı olacak. 14 Mayıs, emekçi kardeşlerimizin alınteri kurumadan emeğinin hakkını alacakları günlerin başlangıcıdır. CHP iktidarında, emek hak ettiği değere kavuşacak” dedi.   Balıkesir’de CHP İl Örgütü, Gençlik Kolları, Sendikalar ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunun katıldığı 1 Mayıs yürüyüşü büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. Balıkesir Merkez Çarşamba Pazarı mevkiinden başlayan Emek ve Dayanışma yürüyüşü boyunca “Halkın umudu Kılıçdaroğlu”, “Hak hukuk Adalet” , “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Yaşasın 1 Mayıs alanlardayız”, “Zam zulüm işkence, işte AKP” sloganları atıldı. CHP Gençlik Kolları ile birlikte yürüyen CHP Balıkesir 2. Sıra Adayı Serkan Sarı, yürüyüş sonrası açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs sonrasında, 1 Mayısların özgürce ve coşkuyla kutlanacağı günlere vurgu yapan Sarı, şunları söyledi:   NE EZEN NE EZİLEN İNSANCA HAKÇA BİR DÜZEN “Emeğin hakla buluşması, işçinin ve emekçinin yüzünün gülmesi için olmazsa olmazdır. Bu 1 Mayıs, işçilerimizin tek adam rejiminin gölgesindeki son işçi  bayramıdır. Bu 1 Mayıs sermayenin, 5’li çetenin ve yandaşların iktidarının son 1 Mayıs’ıdır. Çünkü 14 Mayıs emeğin iktidar olacak. 14 Mayıs sadece CHP’nin iktidarı değil, iş güvenliği isteyen işçilerin, insan onuruna yakışır şartlarda yaşamak isteyen emekçilerin, açlık sınırı altında adeta yaşam mücadelesi veren yurttaşlarımızın iktidarı olacak.  İş cinayetlerinin son bulduğu,  gelir dağılımındaki eşitsizliğin ve adaletsizliğin ortadan kalktığı, emeğin hakla buluştuğu bir düzende yoksulluğun da son bulduğu günlere olan inancımla tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen' için diyerek, 1 Mayıs'ın huzur ve sağlık dolu bir Türkiye'ye vesile olmasını temenni ediyorum.”
“BU 1 MAYIS TEK ADAM REJİMİNİN GÖLGESİNDEKİ SON 1 MAYISTIR”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’nda gerçekleşen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mitingine katıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla omuz omuzda yürüyen Sarı, “1 Mayıs emeğin, alınterinin, dayanışmanın bayramıdır. 14 Mayıs ise demokrasinin, özgürlüğün, hak, hukuk ve adaletin bayramı olacak. 14 Mayıs, emekçi kardeşlerimizin alınteri kurumadan emeğinin hakkını alacakları günlerin başlangıcıdır. CHP iktidarında, emek hak ettiği değere kavuşacak” dedi.
 
Balıkesir’de CHP İl Örgütü, Gençlik Kolları, Sendikalar ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunun katıldığı 1 Mayıs yürüyüşü büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. Balıkesir Merkez Çarşamba Pazarı mevkiinden başlayan Emek ve Dayanışma yürüyüşü boyunca “Halkın umudu Kılıçdaroğlu”, “Hak hukuk Adalet” , “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Yaşasın 1 Mayıs alanlardayız”, “Zam zulüm işkence, işte AKP” sloganları atıldı. CHP Gençlik Kolları ile birlikte yürüyen CHP Balıkesir 2. Sıra Adayı Serkan Sarı, yürüyüş sonrası açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs sonrasında, 1 Mayısların özgürce ve coşkuyla kutlanacağı günlere vurgu yapan Sarı, şunları söyledi:
 
NE EZEN NE EZİLEN İNSANCA HAKÇA BİR DÜZEN

“Emeğin hakla buluşması, işçinin ve emekçinin yüzünün gülmesi için olmazsa olmazdır. Bu 1 Mayıs, işçilerimizin tek adam rejiminin gölgesindeki son işçi  bayramıdır. Bu 1 Mayıs sermayenin, 5’li çetenin ve yandaşların iktidarının son 1 Mayıs’ıdır. Çünkü 14 Mayıs emeğin iktidar olacak. 14 Mayıs sadece CHP’nin iktidarı değil, iş güvenliği isteyen işçilerin, insan onuruna yakışır şartlarda yaşamak isteyen emekçilerin, açlık sınırı altında adeta yaşam mücadelesi veren yurttaşlarımızın iktidarı olacak.  İş cinayetlerinin son bulduğu,  gelir dağılımındaki eşitsizliğin ve adaletsizliğin ortadan kalktığı, emeğin hakla buluştuğu bir düzende yoksulluğun da son bulduğu günlere olan inancımla tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum. Ne ezen ne ezilen insanca hakça bir düzen' için diyerek, 1 Mayıs'ın huzur ve sağlık dolu bir Türkiye'ye vesile olmasını temenni ediyorum.”

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.