Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çantasından 250'den fazla hap çıktı

ASAYİŞ 24.12.2023 - 14:54, Güncelleme: 24.12.2023 - 14:54
 

Çantasından 250'den fazla hap çıktı

Çantasından 250'den fazla hap çıktı
 Balıkesir'in merkez ilçesi Karesi'de şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde uygulama yapan Motosikletli polis ekipleri bir şahsın üzerinde yaptıkları kaba aramada sırt çantası içinde 261 adet sentetik ecza hapı ve 2 adet esrar aparatı ele geçirdiler. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince Karesi, Akıncılar Mahallesi Şehit Pamir Caddesi üzerinde şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan uygulama esnasında; Motosikletli Polis Timleri Mert C. K. isimli şahıs üzerinde yapılan kaba üst yoklamasında, şahsın üzerinde bulunan sırt çantası içerisinde 20 şarjör halinde toplam 261 adet Sentetik Ecza Maddesi ve esrarı öğütmek için kullanılan 2 adet esrar öğütücü aparat ele geçirildi. Mert C. K. isimli şahıs hakkında gerekli işlemlere başlanıldığı öğrenildi.
Çantasından 250'den fazla hap çıktı

 Balıkesir'in merkez ilçesi Karesi'de şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde uygulama yapan Motosikletli polis ekipleri bir şahsın üzerinde yaptıkları kaba aramada sırt çantası içinde 261 adet sentetik ecza hapı ve 2 adet esrar aparatı ele geçirdiler.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince Karesi, Akıncılar Mahallesi Şehit Pamir Caddesi üzerinde şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapılan uygulama esnasında; Motosikletli Polis Timleri Mert C. K. isimli şahıs üzerinde yapılan kaba üst yoklamasında, şahsın üzerinde bulunan sırt çantası içerisinde 20 şarjör halinde toplam 261 adet Sentetik Ecza Maddesi ve esrarı öğütmek için kullanılan 2 adet esrar öğütücü aparat ele geçirildi.
Mert C. K. isimli şahıs hakkında gerekli işlemlere başlanıldığı öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.