Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayağı Çakır Kuşu şefkatli ellerde tedavi altına alındı

GÜNDEM 27.07.2023 - 15:43, Güncelleme: 27.07.2023 - 15:43
 

Bayağı Çakır Kuşu şefkatli ellerde tedavi altına alındı

Bayağı Çakır Kuşu şefkatli ellerde tedavi altına alındı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı bulunan ve Kazdağları Doğa Koruma Milli Parklar Şefliğine teslim edilen Bayağı Çakır (Accipiter Gentilis) kuşu tedavi edilmeye başlanıldı. Kazdağları Milli Parklar Şefliği Yaban Hayatı Veteriner Hekimi Ertan Şenol tarafından tedavi süreci yürütüldüğü Bayağı Çakır Kuşu’nun muayene ve dijital röntgen tetkiklerinde herhangi bir kırığa rastlanmadığı öğrenildi. Tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından kuşun, doğal yaşam alanına bırakılacağı bildirildi. Atmacagillerden olan Bayağı Çakır Kuşu’nun yaban hayatında ekolojik dengeyi düzenleme yönünde önemli bir tür olduğu öğrenildi.
Bayağı Çakır Kuşu şefkatli ellerde tedavi altına alındı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde vatandaşlar tarafından yaralı bulunan ve Kazdağları Doğa Koruma Milli Parklar Şefliğine teslim edilen Bayağı Çakır (Accipiter Gentilis) kuşu tedavi edilmeye başlanıldı.
Kazdağları Milli Parklar Şefliği Yaban Hayatı Veteriner Hekimi Ertan Şenol tarafından tedavi süreci yürütüldüğü Bayağı Çakır Kuşu’nun muayene ve dijital röntgen tetkiklerinde herhangi bir kırığa rastlanmadığı öğrenildi.
Tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanmasının ardından kuşun, doğal yaşam alanına bırakılacağı bildirildi.
Atmacagillerden olan Bayağı Çakır Kuşu’nun yaban hayatında ekolojik dengeyi düzenleme yönünde önemli bir tür olduğu öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.