Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon

ASAYİŞ 09.01.2024 - 14:32, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:32
 

Bandırma’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon

Bandırma’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi, yapılan operasyon sonucu 822 gram metamfetamin ile yakalandı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat birimlerince yürütülen projeli çalışma kapsamında, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Bandırma’da bir araca yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde 822 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda, konuyla ilgili yakalanan 4 kişi gözaltına alınırken şüpheli şahıslarla ilgili tahkikata başlandığı belirtildi.
Bandırma’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi, yapılan operasyon sonucu 822 gram metamfetamin ile yakalandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat birimlerince yürütülen projeli çalışma kapsamında, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. Bandırma’da bir araca yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde 822 gram metamfetamin ele geçirildi.
Operasyonda, konuyla ilgili yakalanan 4 kişi gözaltına alınırken şüpheli şahıslarla ilgili tahkikata başlandığı belirtildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.