Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE HAFTA SONU BEKLENEN SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

DİĞER 25.11.2023 - 15:24, Güncelleme: 25.11.2023 - 15:24
 

BALIKESİR'DE HAFTA SONU BEKLENEN SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

BALIKESİR'DE HAFTA SONU BEKLENEN SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
Meteorolojiden hafta sonu Balıkesir için yapılan sağanak yağış uyarısı sabah saatlerinden itibaren etkili oldu. Geçtiğimiz hafta sonu yoğun yağışların etkisinde olan Balıkesir’de bu hafta sonuna sağanak yağış ile uyandı. Sabah saatlerinde zaman zaman şiddetini arttıran sağanak yağışta rögarlarda tıkanıklıklara sebep oldu. Meteorolojiden yapılan açıklamalara sağanak yağışın il genelinde daha şiddetli olması bekleniyor.
BALIKESİR'DE HAFTA SONU BEKLENEN SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

Meteorolojiden hafta sonu Balıkesir için yapılan sağanak yağış uyarısı sabah saatlerinden itibaren etkili oldu.
Geçtiğimiz hafta sonu yoğun yağışların etkisinde olan Balıkesir’de bu hafta sonuna sağanak yağış ile uyandı. Sabah saatlerinde zaman zaman şiddetini arttıran sağanak yağışta rögarlarda tıkanıklıklara sebep oldu. Meteorolojiden yapılan açıklamalara sağanak yağışın il genelinde daha şiddetli olması bekleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.