Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE İÇİN HUZUR OPERASYONU YAPILDI

ASAYİŞ 19.11.2023 - 14:04, Güncelleme: 19.11.2023 - 14:04
 

BALIKESİR'DE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE İÇİN HUZUR OPERASYONU YAPILDI

BALIKESİR'DE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE İÇİN HUZUR OPERASYONU YAPILDI
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığında yapılan huzur operasyonunda 4 düzensiz göçmen yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadı ile 84 ekip ve 294 personelin katılımı ile 'düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması' yapıldı. Jandarma tarafından yapılan uygulamada, 5 bin 249 şahsın sorgusu yapıldı, 267 umuma açık yer, 80 metruk bina, 3 terminal kontrol edildi. Uygulamada 4 düzensiz göçmen yakalandı. Ayrıca çeşitli suçlardan haklarında arama kaydı bulunan 17 aranan şahıs yakalandı ve 17 gram kubar esrar ele geçirildi.
BALIKESİR'DE DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELE İÇİN HUZUR OPERASYONU YAPILDI

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığında yapılan huzur operasyonunda 4 düzensiz göçmen yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadı ile 84 ekip ve 294 personelin katılımı ile 'düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması' yapıldı.
Jandarma tarafından yapılan uygulamada, 5 bin 249 şahsın sorgusu yapıldı, 267 umuma açık yer, 80 metruk bina, 3 terminal kontrol edildi. Uygulamada 4 düzensiz göçmen yakalandı.
Ayrıca çeşitli suçlardan haklarında arama kaydı bulunan 17 aranan şahıs yakalandı ve 17 gram kubar esrar ele geçirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.