Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

22 MYO ÖĞRENCİSİ ŞİŞECAM’IN YENİŞEHİR’DEKİ FABRİKALARINDA STAJA BAŞLIYOR

DİĞER 29.02.2024 - 14:45, Güncelleme: 29.02.2024 - 14:45
 

22 MYO ÖĞRENCİSİ ŞİŞECAM’IN YENİŞEHİR’DEKİ FABRİKALARINDA STAJA BAŞLIYOR

22 MYO ÖĞRENCİSİ ŞİŞECAM’IN YENİŞEHİR’DEKİ FABRİKALARINDA STAJA BAŞLIYOR
Cam ve kimyasallar sektörlerinin global oyuncusu Şişecam, üretim faaliyeti gösterdiği bölgeleri kalkındırmak için çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Tesislerinin bulunduğu bölgelerdeki genç yetenekleri iş dünyasıyla tanıştırmak için Meslek Yüksek Okulları (MYO) ile iş birlikleri gerçekleştiren Şişecam, Bursa Uludağ Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde eğitim gören 22 öğrenciye 4 aylık bir staj imkânı sağlayacak. Elektronik haberleşme, iklimlendirme-soğutma, makine, mekatronik ve üretimde kalite kontrol gibi bölümlerde okuyan bu öğrencilerden stajını başarıyla tamamlayan ve koşulları uygun olanlar Şişecam’ın iş fırsatlarında önceliklendirilecek.   Bursa’da 2005 yılında cam ambalaj, 2007 yılında ise düz cam üretimi yapmaya başlayan Şişecam şehirde 1.000’in üzerinde istihdam sağlıyor. Düz cam fabrikasında, 2 düz cam hattı, 2 kaplama hattı ve 1 lamine hattı ile düz cam, kaplamalı cam ve lamine cam üretimi yapan Şişecam, cam ambalaj tesisinde ise 4 fırın ve 17 üretim hattı ile nitelikli ve katma değerli cam ambalaj ürünleri üretiyor.  
22 MYO ÖĞRENCİSİ ŞİŞECAM’IN YENİŞEHİR’DEKİ FABRİKALARINDA STAJA BAŞLIYOR

Cam ve kimyasallar sektörlerinin global oyuncusu Şişecam, üretim faaliyeti gösterdiği bölgeleri kalkındırmak için çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Tesislerinin bulunduğu bölgelerdeki genç yetenekleri iş dünyasıyla tanıştırmak için Meslek Yüksek Okulları (MYO) ile iş birlikleri gerçekleştiren Şişecam, Bursa Uludağ Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde eğitim gören 22 öğrenciye 4 aylık bir staj imkânı sağlayacak. Elektronik haberleşme, iklimlendirme-soğutma, makine, mekatronik ve üretimde kalite kontrol gibi bölümlerde okuyan bu öğrencilerden stajını başarıyla tamamlayan ve koşulları uygun olanlar Şişecam’ın iş fırsatlarında önceliklendirilecek.

 

Bursa’da 2005 yılında cam ambalaj, 2007 yılında ise düz cam üretimi yapmaya başlayan Şişecam şehirde 1.000’in üzerinde istihdam sağlıyor. Düz cam fabrikasında, 2 düz cam hattı, 2 kaplama hattı ve 1 lamine hattı ile düz cam, kaplamalı cam ve lamine cam üretimi yapan Şişecam, cam ambalaj tesisinde ise 4 fırın ve 17 üretim hattı ile nitelikli ve katma değerli cam ambalaj ürünleri üretiyor.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.