Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de 'Kafes' operasyonlarında 8 şahıs yakalandı

ASAYİŞ 14.12.2023 - 19:48, Güncelleme: 14.12.2023 - 19:48
 

Balıkesir'de 'Kafes' operasyonlarında 8 şahıs yakalandı

Balıkesir'de 'Kafes' operasyonlarında 8 şahıs yakalandı
Balıkesir'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele polis ekiplerinin il genelinde yaptığı 'Kafes-18' operasyonlarında 8 şahıs gözaltına alındı, 9 ateşli silah, 393 fişek, 38 sentetik hap ve 2,3 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; silah kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen KAFES-18 operasyonu kapsamında il genelinde yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet şarjör, 4 adet tüfek, 393 adet fişek, 38 adet sentetik hap, 2,3 gram esrar ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı. Suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.
Balıkesir'de 'Kafes' operasyonlarında 8 şahıs yakalandı

Balıkesir'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele polis ekiplerinin il genelinde yaptığı 'Kafes-18' operasyonlarında 8 şahıs gözaltına alındı, 9 ateşli silah, 393 fişek, 38 sentetik hap ve 2,3 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; silah kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen KAFES-18 operasyonu kapsamında il genelinde yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet şarjör, 4 adet tüfek, 393 adet fişek, 38 adet sentetik hap, 2,3 gram esrar ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı. Suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.