Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYVALIK'TA POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

ASAYİŞ 06.12.2023 - 15:28, Güncelleme: 06.12.2023 - 15:28
 

AYVALIK'TA POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

AYVALIK'TA POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki narkotik ekipler başarılı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye göre; polis ekiplerinin Ayvalık’taki bir araca yönelik yaptıkları operasyonda 101 gram metamfetamin, 9,3 gram kokain, 1,34 gram esrar, 3 adet sentetik hap ele geçirdi. Ekipler konuyla ilgili iki kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
AYVALIK'TA POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki narkotik ekipler başarılı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.
Edinilen bilgiye göre; polis ekiplerinin Ayvalık’taki bir araca yönelik yaptıkları operasyonda 101 gram metamfetamin, 9,3 gram kokain, 1,34 gram esrar, 3 adet sentetik hap ele geçirdi.
Ekipler konuyla ilgili iki kişiyi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.