Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANDIRMA SAHİLİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

YAŞAM 20.11.2023 - 14:29, Güncelleme: 20.11.2023 - 14:29
 

BANDIRMA SAHİLİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

BANDIRMA SAHİLİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde fırtına nedeniyle deniz yükselince sahil bandı çöplüğe döndü. Geçtiğimiz günlerde özellikle yurdun batı kesimlerinde etkisini gösteren fırtına Bandırma’da da etkili olurken deniz seviyesinin de yükselmesine yol açtı. Yükselen deniz suyu kıyıya taşınca beraberinde çöp ve diğer atıkları getirerek kirliliğe neden oldu. Söz konusu manzara, Marmara Denizi’ndeki endişe verici kirliliği bir kez daha gözler önüne serdi. Bandırma Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin hızlı müdahalesi ile çöpler kaldırdı.
BANDIRMA SAHİLİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde fırtına nedeniyle deniz yükselince sahil bandı çöplüğe döndü.
Geçtiğimiz günlerde özellikle yurdun batı kesimlerinde etkisini gösteren fırtına Bandırma’da da etkili olurken deniz seviyesinin de yükselmesine yol açtı. Yükselen deniz suyu kıyıya taşınca beraberinde çöp ve diğer atıkları getirerek kirliliğe neden oldu. Söz konusu manzara, Marmara Denizi’ndeki endişe verici kirliliği bir kez daha gözler önüne serdi.
Bandırma Belediyesi temizlik işleri ekiplerinin hızlı müdahalesi ile çöpler kaldırdı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.