Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma'da uyuşturucu operasyonu

DÜNYA 05.10.2023 - 16:03, Güncelleme: 05.10.2023 - 16:03
 

Bandırma'da uyuşturucu operasyonu

Bandırma'da uyuşturucu operasyonu
Bandırma'da uyuşturucu operasyonu Bandırma'da, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Bandırma ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen 1 şüpheliye ait ikamet adresi ve eklentilerinde yapılan operasyon sonucu; 2 bin 140 gram kubar esrar, 118 gram metamfetamin, 1 adet tabanca ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Olaya karışan 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Bandırma'da uyuşturucu operasyonu

Bandırma'da uyuşturucu operasyonu

Bandırma'da, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Bandırma ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti
suçu işlediği tespit edilen 1 şüpheliye ait ikamet adresi ve eklentilerinde yapılan operasyon sonucu; 2 bin 140 gram kubar esrar, 118 gram metamfetamin, 1 adet tabanca ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Olaya karışan 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.