Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Trafikçilerden yaşlılara vefa

YAŞAM 21.09.2023 - 13:24, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:24
 

Trafikçilerden yaşlılara vefa

Trafikçilerden yaşlılara vefa
Trafikçilerden yaşlılara vefa Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, huzur evleri ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan yaşlı bireylere hem trafik eğitimi hem de moral verdiler. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Karayolları eylem planı dahilinde Huzurevleri ve Rehabilitasyon merkezlerinde kalan yaşlılara yönelik ziyaret gerçekleştirildi. Yaşlı bireylere yönelik düzenlenen seminerde; trafik, yayaların trafikte dikkat etmesi gereken hususlar, kavşaklar, trafikte geçiş üstünlüğü, trafik kuralları, trafik uyarı işaretleri konularında eğitim verildi. Eğitim haricinde yaşlılarla tek tek ilgilenen emniyet personelleri, Türk Polis Teşkilatının her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.
Trafikçilerden yaşlılara vefa

Trafikçilerden yaşlılara vefa

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, huzur evleri ve rehabilitasyon merkezlerinde kalan yaşlı bireylere hem trafik eğitimi hem de moral verdiler.


Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Karayolları eylem planı dahilinde Huzurevleri ve Rehabilitasyon merkezlerinde kalan yaşlılara yönelik ziyaret gerçekleştirildi. Yaşlı bireylere yönelik düzenlenen seminerde; trafik, yayaların trafikte dikkat etmesi gereken hususlar, kavşaklar, trafikte geçiş üstünlüğü, trafik kuralları, trafik uyarı işaretleri konularında eğitim verildi. Eğitim haricinde yaşlılarla tek tek ilgilenen emniyet personelleri, Türk Polis Teşkilatının her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.