Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SANKİ BOMBA DÜŞMÜŞ

DÜNYA 24.08.2023 - 13:30, Güncelleme: 24.08.2023 - 19:09
 

SANKİ BOMBA DÜŞMÜŞ

Balıkesir Çamlık tepesinde yer alan kütüphanenin çatısında neler oluyor bilen var mı?
  Resimde gördüğünüz yer çamlık tepsinde yer alan ve mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait olan, şehrin en büyük kütüphanesi. Şehrin göz bebeği durumunda. Öğrencilerin ders çalışma noktası. Her ne kadar kütüphanenin skandal bir şekilde birilerine verildiği, hatta oradaki kitaplar için kira ödendiği, hatta kitapların kütüphane dışına çıkarılamadığı bilinse de KÜTÜPHANE isminden dolayı bu güne kadar çok fazla gündeme gelmemişti. Ama geçen gün bölgeyi gezmeye gittiğimde bir baktım çatı dağılmış. Bir çok malzeme hurdaya çıkmış. Kırılmış, sökülmüş felan. Dedim ya burası yeni bina. Daha tam olarak açılışı bile yapılamadı çamlık tepesinin. Ama neden binanın çatısı bu halde diye merak ettim. Ve yetkililerin dikkatini çekmek adına bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Çatıya ne oldu Sayın Yücel YILMAZ başkan? Sakın kütüphane su alıyor demeyin valla gülerim. Çünkü binayı alırken izolasyonu tamammı değil mi diye kontrol etmediniz mi derim. Havalandırma sistemi dahi sökülüyor bakın borular yerlerde geziyor. Çatının üstü yok olmuş, bütün malzemeler kaldırılmış. Hayırdır ne oluyor kütüphanede. Ha kütüphanenin üzerine Balbucks şubesi açacaksanız o zaman bir şey diyemem, valla yakışır.   Haber: Mustafa GÖKÇE
Balıkesir Çamlık tepesinde yer alan kütüphanenin çatısında neler oluyor bilen var mı?

 

Resimde gördüğünüz yer çamlık tepsinde yer alan ve mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait olan, şehrin en büyük kütüphanesi. Şehrin göz bebeği durumunda. Öğrencilerin ders çalışma noktası. Her ne kadar kütüphanenin skandal bir şekilde birilerine verildiği, hatta oradaki kitaplar için kira ödendiği, hatta kitapların kütüphane dışına çıkarılamadığı bilinse de KÜTÜPHANE isminden dolayı bu güne kadar çok fazla gündeme gelmemişti.

Ama geçen gün bölgeyi gezmeye gittiğimde bir baktım çatı dağılmış. Bir çok malzeme hurdaya çıkmış. Kırılmış, sökülmüş felan. Dedim ya burası yeni bina. Daha tam olarak açılışı bile yapılamadı çamlık tepesinin. Ama neden binanın çatısı bu halde diye merak ettim. Ve yetkililerin dikkatini çekmek adına bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.

Çatıya ne oldu Sayın Yücel YILMAZ başkan?

Sakın kütüphane su alıyor demeyin valla gülerim. Çünkü binayı alırken izolasyonu tamammı değil mi diye kontrol etmediniz mi derim. Havalandırma sistemi dahi sökülüyor bakın borular yerlerde geziyor. Çatının üstü yok olmuş, bütün malzemeler kaldırılmış. Hayırdır ne oluyor kütüphanede.

Ha kütüphanenin üzerine Balbucks şubesi açacaksanız o zaman bir şey diyemem, valla yakışır.

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.