Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manyas’ta aşure hayrı

KÜLTÜR 07.08.2023 - 14:53, Güncelleme: 07.08.2023 - 14:53
 

Manyas’ta aşure hayrı

Manyas’ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca aşure hayrı düzenlendi.
Aşçılar tarafından yapılan üç kazan aşure gün boyunca Cumhuriyet meydanına kurulan stantta vatandaşlara ikram edildi. Manyas Müftüsü Abdullah Bostan tarafından dua sonrası sıraya giren vatandaşlar aşure yediler. Manyas Kaymakamı Koray Çelik yaptığı konuşmada “Aşure berekettir, paylaşmaktır, türlü gıdaların birleşmesi ile pişirilen bu tatlımızı Muharrem ayı münasebetiyle bereket ve paylaşmanın kutsallığının en önemli simgelerinden olan aşureyi ilçe halkına ikram etmeyi uygun gördük, Allah yaptığımız hayırları kabul etsin, emeği geçenlere ve katılım sunan kurum amirlerimiz ile Manyaslı hemşerilerime teşekkür ediyorum.”
Manyas’ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca aşure hayrı düzenlendi.

Aşçılar tarafından yapılan üç kazan aşure gün boyunca Cumhuriyet meydanına kurulan stantta vatandaşlara ikram edildi. Manyas Müftüsü Abdullah Bostan tarafından dua sonrası sıraya giren vatandaşlar aşure yediler.
Manyas Kaymakamı Koray Çelik yaptığı konuşmada “Aşure berekettir, paylaşmaktır, türlü gıdaların birleşmesi ile pişirilen bu tatlımızı Muharrem ayı münasebetiyle bereket ve paylaşmanın kutsallığının en önemli simgelerinden olan aşureyi ilçe halkına ikram etmeyi uygun gördük, Allah yaptığımız hayırları kabul etsin, emeği geçenlere ve katılım sunan kurum amirlerimiz ile Manyaslı hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.