Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CANBEY’DEN MUHALEFETE CEVAP

SİYASET 06.07.2023 - 15:57, Güncelleme: 06.07.2023 - 15:57
 

CANBEY’DEN MUHALEFETE CEVAP

Milletvekili Dr. Mustafa Canbey muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi. Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in Balıkesir’de üst üste alevi mahallelerini ziyaret ederek, yaptıkları açıklamalara ve “Balıkesir’de Alevi Köylerine Yol Cezası ifadelerine cevap verdi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in Balıkesir’de üst üste alevi mahallelerini ziyaret ederek, “Balıkesir’de Alevi Köylerine Yol Cezası” tarzı açıklamalarına AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den cevap geldi. Milletvekili Canbey, “Biz hiçbir zaman ayrım yapmadık. Nereden çıkıyor sözler. Bu nasıl bir bakış açısıdır. Hiç ama hiç kimse kendi kişisel hırslarını, görmek istediği hesaplarını insanlarımızın inanç değerleri üzerinden görmeye kalkmasın. Balıkesir’de bu zamana kadar böyle ayrıştırıcı siyaset dili hiç olmadı” dedi.   “HERKESE EŞİT HİZMET ANLAYIŞI” Milletvekili Canbey, konu ile ilgili yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü; “Balıkesir’imizin 1133 mahallesi bulunmaktadır. Büyük coğrafya üzerinde bulunan Balıkesir’imizin her bir mahallesine eşit ve adaletli hizmet sunmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki, Balıkesir’imizin tüm mahallelerinde alt yapı, üst yapı sorunları tamamen çözülsün. Ama gelişen ve büyüyen bir şehir olarak her gün başka bir sorunla karşılaşıyor, hepsini elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Mahallelerimize hizmet götürürken, seçmen tercihlerine bakmıyoruz, mezhep farkı asla gözetmiyoruz. Muhalefet milletvekillerinin bu ayrımcı dilini ve tavırlarını asla kabul etmiyoruz. Bu tavırları aziz hemşehrilerimizin takdirlerine bırakıyoruz.”   “BİZİM İNSANIMIZ SAĞDUYULUDUR” Alevilerle yüzlerce yıldır birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıklarını ve nifak tohumlarına asla fırsat vermeyeceklerini söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey, “Bizim insanımız sağduyuludur. Seçimi kaybetmenin hazımsızlığını yaşayan muhalefet milletvekillerinin bu kadim topraklarda sergilediği böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez. Muhalefet bugüne kadar kime, ne hizmet götürmüş? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ geleneği ile siyaset yapan bir liderdir. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığını kuran AK Parti hükümetleridir. Kimsenin bu öz be öz kardeşlerimizi istismar ederek milli birliğimize, bütünlüğümüze, ortak geleceğimize göz dikmesine izin vermeyeceğiz. Alevi kardeşlerimizle daima birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya ve sorunların çözümü noktasında takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Milletvekili Dr. Mustafa Canbey muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi. Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in Balıkesir’de üst üste alevi mahallelerini ziyaret ederek, yaptıkları açıklamalara ve “Balıkesir’de Alevi Köylerine Yol Cezası ifadelerine cevap verdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’in Balıkesir’de üst üste alevi mahallelerini ziyaret ederek, “Balıkesir’de Alevi Köylerine Yol Cezası” tarzı açıklamalarına AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’den cevap geldi. Milletvekili Canbey, “Biz hiçbir zaman ayrım yapmadık. Nereden çıkıyor sözler. Bu nasıl bir bakış açısıdır. Hiç ama hiç kimse kendi kişisel hırslarını, görmek istediği hesaplarını insanlarımızın inanç değerleri üzerinden görmeye kalkmasın. Balıkesir’de bu zamana kadar böyle ayrıştırıcı siyaset dili hiç olmadı” dedi.

 

HERKESE EŞİT HİZMET ANLAYIŞI”

Milletvekili Canbey, konu ile ilgili yaptığı açıklamayı şöyle sürdürdü; “Balıkesir’imizin 1133 mahallesi bulunmaktadır. Büyük coğrafya üzerinde bulunan Balıkesir’imizin her bir mahallesine eşit ve adaletli hizmet sunmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki, Balıkesir’imizin tüm mahallelerinde alt yapı, üst yapı sorunları tamamen çözülsün. Ama gelişen ve büyüyen bir şehir olarak her gün başka bir sorunla karşılaşıyor, hepsini elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Mahallelerimize hizmet götürürken, seçmen tercihlerine bakmıyoruz, mezhep farkı asla gözetmiyoruz. Muhalefet milletvekillerinin bu ayrımcı dilini ve tavırlarını asla kabul etmiyoruz. Bu tavırları aziz hemşehrilerimizin takdirlerine bırakıyoruz.”

 

“BİZİM İNSANIMIZ SAĞDUYULUDUR”

Alevilerle yüzlerce yıldır birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıklarını ve nifak tohumlarına asla fırsat vermeyeceklerini söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey, “Bizim insanımız sağduyuludur. Seçimi kaybetmenin hazımsızlığını yaşayan muhalefet milletvekillerinin bu kadim topraklarda sergilediği böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez. Muhalefet bugüne kadar kime, ne hizmet götürmüş? Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ geleneği ile siyaset yapan bir liderdir. Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığını kuran AK Parti hükümetleridir. Kimsenin bu öz be öz kardeşlerimizi istismar ederek milli birliğimize, bütünlüğümüze, ortak geleceğimize göz dikmesine izin vermeyeceğiz. Alevi kardeşlerimizle daima birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya ve sorunların çözümü noktasında takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.