Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de deprem

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2022 - 16:16, Güncelleme: 26.10.2022 - 14:01
 

Balıkesir’de deprem

Balıkesir’de deprem
Balıkesir’de AFAD verilerine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’a göre yerin 7 kilometre altında meydana gelen deprem, çevre ilçelerden de hissedildi. Bigadiç, Kepsut, Dursunbey, Sındırgı gibi ilçelerde yaşanan sarsıntı vatandaşlarda paniğe neden oldu. Bazı iş yerlerindeki vatandaşlar sokağa çıkarken, depremin meydana geldiği noktalardan ilk alınan bilgiye göre herhangi bir hasara neden olmadığı öğrenildi.
Balıkesir’de deprem
Balıkesir’de AFAD verilerine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’a göre yerin 7 kilometre altında meydana gelen deprem, çevre ilçelerden de hissedildi. Bigadiç, Kepsut, Dursunbey, Sındırgı gibi ilçelerde yaşanan sarsıntı vatandaşlarda paniğe neden oldu. Bazı iş yerlerindeki vatandaşlar sokağa çıkarken, depremin meydana geldiği noktalardan ilk alınan bilgiye göre herhangi bir hasara neden olmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.