Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zincirleme kaza kamerada

ASAYİŞ 20.08.2023 - 10:33, Güncelleme: 20.08.2023 - 10:33
 

Zincirleme kaza kamerada

Kazadan son anda böyle kurtuldu
 Bursa’da seyir halindeki otomobil sürücüsü önünde duran trafiği son anda fark edince frene bastı. Kayan otomobil önündeki araca çarparken, arkadan gelen araçlarda duramadı. 4 aracın karıştığı kaza ise araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Merkez Nilüfer ilçesi Şehir Hastanesi mevkiinde anayolda sol şeritten ilerleyen otomobil sürücüsü önünde duran trafiği geç fark etti. Bir anda frene asılan sürücü kayarak öndeki araca çarptı. Aynı istikamette ilerleyen bir başka sürücü ise takip mesafesini korumadığı için o da önündeki araca çarparak savruldu. Yanında seyir diğer bir araç sürücüsü ise son anda manevra yaparak facianın eşiğinden döndü. O anlar araç içi kamerasına yansırken, meydana gelen zincirleme kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Kazadan son anda böyle kurtuldu

 Bursa’da seyir halindeki otomobil sürücüsü önünde duran trafiği son anda fark edince frene bastı. Kayan otomobil önündeki araca çarparken, arkadan gelen araçlarda duramadı. 4 aracın karıştığı kaza ise araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
Merkez Nilüfer ilçesi Şehir Hastanesi mevkiinde anayolda sol şeritten ilerleyen otomobil sürücüsü önünde duran trafiği geç fark etti. Bir anda frene asılan sürücü kayarak öndeki araca çarptı. Aynı istikamette ilerleyen bir başka sürücü ise takip mesafesini korumadığı için o da önündeki araca çarparak savruldu. Yanında seyir diğer bir araç sürücüsü ise son anda manevra yaparak facianın eşiğinden döndü.
O anlar araç içi kamerasına yansırken, meydana gelen zincirleme kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.