Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bandırma’da e-scooterlar trafiği tehlikeye sokuyor

DİĞER 02.05.2024 - 12:02, Güncelleme: 02.05.2024 - 12:02
 

Bandırma’da e-scooterlar trafiği tehlikeye sokuyor

Bandırma’da e-scooterlar trafiği tehlikeye sokuyor
Bandırma’da 2023 yılının Şubat ayında hizmete giren e-scooterlar trafiği olumsuz etkilerken, farklı bir firmanın daha e-scooter’ı hizmete geçti. Bandırma’da dar caddeler ve trafik sorunu nedeniyle dikkatsizce kullanılan e-scooterlar uzun süredir tepki görüyor. E-scooterlara her yaş grubu binebilirken, kullanımında ehliyet de gerekmiyor. Bu durum trafikte tehlike teşkil ediyor. Bandırma’da geçtiğimiz hafta bir firma daha e-scooter sektörüne girdi. Yaşanan bu gelişme, e-scooterları bir kez daha gündeme getirdi. Kentteki yoğun trafik içinde e-scooterların dikkatsizce kullanımı güvenlik endişelerini de beraberinde getiriyor. Özellikle çocukların ve gençlerin bu taşıtları tehlikeli bir şekilde kullanması kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar, yetkililerden konu ile ilgili bir adım atmalarını ya da bir düzenleme getirilmesini bekliyor.
Bandırma’da e-scooterlar trafiği tehlikeye sokuyor

Bandırma’da 2023 yılının Şubat ayında hizmete giren e-scooterlar trafiği olumsuz etkilerken, farklı bir firmanın daha e-scooter’ı hizmete geçti.
Bandırma’da dar caddeler ve trafik sorunu nedeniyle dikkatsizce kullanılan e-scooterlar uzun süredir tepki görüyor. E-scooterlara her yaş grubu binebilirken, kullanımında ehliyet de gerekmiyor. Bu durum trafikte tehlike teşkil ediyor.
Bandırma’da geçtiğimiz hafta bir firma daha e-scooter sektörüne girdi. Yaşanan bu gelişme, e-scooterları bir kez daha gündeme getirdi. Kentteki yoğun trafik içinde e-scooterların dikkatsizce kullanımı güvenlik endişelerini de beraberinde getiriyor. Özellikle çocukların ve gençlerin bu taşıtları tehlikeli bir şekilde kullanması kazalara davetiye çıkarıyor.
Vatandaşlar, yetkililerden konu ile ilgili bir adım atmalarını ya da bir düzenleme getirilmesini bekliyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.