Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YÜCEL YILMAZ LİSTE DIŞI!

GÜNDEM 06.07.2023 - 15:45, Güncelleme: 06.07.2023 - 15:45
 

YÜCEL YILMAZ LİSTE DIŞI!

ORC Araştırma, yerel seçimlere 9 ay kala gündem olacak çalışmaya imza atarak 20 bin 600 katılımcıya belediye başkanlarının başarı oranlarını sordu. En yüksek oranı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen alırken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise liste dışı kaldı.
ORC Araştırma yerel seçimlere 9 ay kala en başarılı belediye başkanlarını tespit etmeye yönelik bir anket çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaya 20 bin 600 katılımcı dahil edildi. Sonuçlara göre Türkiye’nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen seçildi.   İŞTE SIRALAMA! Araştırma, 30 büyükşehire bağlı 100 bin nüfusun üzerindeki 184 ilçede gerçekleştirildi ve toplam 20.600 katılımcıyla yüz yüze yapıldı. Geçtiğimiz 4 yılı değerlendiren araştırmada, Büyükerşen'in başarı oranı %60,4 olarak belirlendi ve bu onu listenin başına taşıdı. Onu sırasıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin (%59,8), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş (%56,7), Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün (%56,2) ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün (%55,7) takip etti.   BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI DA AÇIKLANDI Aynı araştırma kapsamında, "En Başarılı 10 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" da belirlendi. Bu listede ilk sırayı %64,1 başarı oranıyla Çankaya İlçe Belediye Başkanı Alper Taşdelen aldı. Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar (%62,3), Esenler İlçe Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu (%61,4), Konyaaltı İlçe Belediye Başkanı Semih Esen (%61,2) ve Buca İlçe Belediye Başkanı Erhan Kılıç (%60,7) diğer başarılı isimler oldu. Bu çalışma, 13-20 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi ve toplamda 20.600 katılımcıyla yapıldı. Sonuçlar, önümüzdeki 9 ay içinde yapılacak yerel seçimlere doğru bir perspektif sunuyor.  
ORC Araştırma, yerel seçimlere 9 ay kala gündem olacak çalışmaya imza atarak 20 bin 600 katılımcıya belediye başkanlarının başarı oranlarını sordu. En yüksek oranı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen alırken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise liste dışı kaldı.

ORC Araştırma yerel seçimlere 9 ay kala en başarılı belediye başkanlarını tespit etmeye yönelik bir anket çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaya 20 bin 600 katılımcı dahil edildi. Sonuçlara göre Türkiye’nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen seçildi.

 

İŞTE SIRALAMA!

Araştırma, 30 büyükşehire bağlı 100 bin nüfusun üzerindeki 184 ilçede gerçekleştirildi ve toplam 20.600 katılımcıyla yüz yüze yapıldı. Geçtiğimiz 4 yılı değerlendiren araştırmada, Büyükerşen'in başarı oranı %60,4 olarak belirlendi ve bu onu listenin başına taşıdı. Onu sırasıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin (%59,8), Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş (%56,7), Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün (%56,2) ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün (%55,7) takip etti.

 

BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI DA AÇIKLANDI

Aynı araştırma kapsamında, "En Başarılı 10 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı" da belirlendi. Bu listede ilk sırayı %64,1 başarı oranıyla Çankaya İlçe Belediye Başkanı Alper Taşdelen aldı. Osmangazi İlçe Belediye Başkanı Mustafa Dündar (%62,3), Esenler İlçe Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu (%61,4), Konyaaltı İlçe Belediye Başkanı Semih Esen (%61,2) ve Buca İlçe Belediye Başkanı Erhan Kılıç (%60,7) diğer başarılı isimler oldu.

Bu çalışma, 13-20 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi ve toplamda 20.600 katılımcıyla yapıldı. Sonuçlar, önümüzdeki 9 ay içinde yapılacak yerel seçimlere doğru bir perspektif sunuyor.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.