Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yolunu şaşıran fok Ayvalık sokaklarında gezdi

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 14:44
 

Yolunu şaşıran fok Ayvalık sokaklarında gezdi

Yolunu şaşıran fok Ayvalık sokaklarında gezdi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sokak arasında gezen fok balığını gören ilçe halkı şaşırdı. Vatandaşlar tarafından yakalanan fok daha sonra doğal yaşam alanı olan denize salıverildi. Bu anlar ise kameralara yansıdı.Ayvalık ilçesi Hayrettin Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi 17. Sokakta bir fok balığının sokakta araçlar arasında gezdiğini gören vatandaşlar hayretle olayı izledi. Bir süre sonra mahalle halkı yolunu kaybedip mahalle arası yollarda kaybolan foku yakalamak için çalışma başlattı. Özel bir balık ağı ile yakalanan fok kısa bir yolculuğun ardından tekrar denize kavuştu. Mahalle halkı bu ilginç olayı kameraya kayıt etti. Fok balığının sokakta sakin sakin gezmesi dikkatleri çekti.
Yolunu şaşıran fok Ayvalık sokaklarında gezdi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde sokak arasında gezen fok balığını gören ilçe halkı şaşırdı. Vatandaşlar tarafından yakalanan fok daha sonra doğal yaşam alanı olan denize salıverildi. Bu anlar ise kameralara yansıdı.
Ayvalık ilçesi Hayrettin Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi 17. Sokakta bir fok balığının sokakta araçlar arasında gezdiğini gören vatandaşlar hayretle olayı izledi. Bir süre sonra mahalle halkı yolunu kaybedip mahalle arası yollarda kaybolan foku yakalamak için çalışma başlattı. Özel bir balık ağı ile yakalanan fok kısa bir yolculuğun ardından tekrar denize kavuştu. Mahalle halkı bu ilginç olayı kameraya kayıt etti. Fok balığının sokakta sakin sakin gezmesi dikkatleri çekti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.