Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manyas’ta depremzedeler için gıyabi cenaze namazı kılındı

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2023 - 19:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 15:44
 

Manyas’ta depremzedeler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Manyas’ta depremzedeler için gıyabi cenaze namazı kılındı
6 Şubat’ta meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem de hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için gıyabi cenaze namazı kılındı.Tüm yurtta olduğu gibi Manyas’ta bulunan tüm camilerde de deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımız için cuma namazı sonrası cami içerisinde cenaze namazı kılındı. Manyas Merkez Çarşı camisinde cuma namazı öncesi din görevlileri tarafından depremzedeler için Kur’an-ı Kerim okunurken, sonrasında Manyas Müftüsü Abdullah Bostan tarafından cemaatle birlikte depremzedeler için dua edildi. Hutbenin konusu da deprem ve yardımlaşmadan oluştuğu görüldü. Cuma namazı sonrası yine ilçe müftüsü Abdullah Bostan tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı ve sonrasında birlikte dua edildi.
Manyas’ta depremzedeler için gıyabi cenaze namazı kılındı
6 Şubat’ta meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem de hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Tüm yurtta olduğu gibi Manyas’ta bulunan tüm camilerde de deprem de hayatını kaybeden vatandaşlarımız için cuma namazı sonrası cami içerisinde cenaze namazı kılındı. Manyas Merkez Çarşı camisinde cuma namazı öncesi din görevlileri tarafından depremzedeler için Kur’an-ı Kerim okunurken, sonrasında Manyas Müftüsü Abdullah Bostan tarafından cemaatle birlikte depremzedeler için dua edildi. Hutbenin konusu da deprem ve yardımlaşmadan oluştuğu görüldü. Cuma namazı sonrası yine ilçe müftüsü Abdullah Bostan tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı ve sonrasında birlikte dua edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.