Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yeşil Ayvalık’a yemyeşil çöp konteynerleri

GÜNDEM 23.06.2023 - 11:13, Güncelleme: 23.06.2023 - 11:13
 

Yeşil Ayvalık’a yemyeşil çöp konteynerleri

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında daha estetik bir görünüm sağlamak için konteynerlerini suni çim ile kaplıyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kendi bünyesindeki atölyede üretilen sürgülü yeşil çitli konteyner kafesleri vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Kümeler halinde yan yana bulunan konteynerlerin öncelikle kaplandığını belirten ekipler, kendi imkanlarıyla hazırladıkları için süreç içerisinde yapım aşamasını da hızlandırıp şehrin her noktasına yaymayı hedeflediklerini açıkladı. Ekipler konteynerlerin doğru kullanımnın; sağa yada sola sürgüsünden kaydırıp ya da üstteki kapağı açarak, içerisinde bulunan konteynere çöpü attıktan sonra yine aynı sürgüden ya da kapaktan kapatılmasıyl basit ve bir o kadar da hijyenik şekilde olacağını vurguladı. Konteynerlerin sayısının gelecek talep ve öneriler doğrultusunda arttırılabileceği öğrenildi.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin farklı noktalarında daha estetik bir görünüm sağlamak için konteynerlerini suni çim ile kaplıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kendi bünyesindeki atölyede üretilen sürgülü yeşil çitli konteyner kafesleri vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Kümeler halinde yan yana bulunan konteynerlerin öncelikle kaplandığını belirten ekipler, kendi imkanlarıyla hazırladıkları için süreç içerisinde yapım aşamasını da hızlandırıp şehrin her noktasına yaymayı hedeflediklerini açıkladı.
Ekipler konteynerlerin doğru kullanımnın; sağa yada sola sürgüsünden kaydırıp ya da üstteki kapağı açarak, içerisinde bulunan konteynere çöpü attıktan sonra yine aynı sürgüden ya da kapaktan kapatılmasıyl basit ve bir o kadar da hijyenik şekilde olacağını vurguladı. Konteynerlerin sayısının gelecek talep ve öneriler doğrultusunda arttırılabileceği öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.