Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

SPOR 17.01.2024 - 08:48, Güncelleme: 17.01.2024 - 08:48
 

Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu
Balıkesir Üniversitesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Kent Konseyi ve Yeşilay’ın iş birliğinde düzenlenen Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu. “Spora Bağımlı Ol” temasıyla düzenlenen turnuvanın sona ermesinin ardından, dereceye giren takımların katılımıyla Burhan Erdayı Spor Salonunda kupa töreni düzenlendi. Törende; BAÜN Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu ve Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleşen Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvasında; Korfboll Topluluğu takımı turnuvayı birincilikle tamamlarken, İletişim ve Genç Yönetim Topluluğu takımı ikinci, Gastronomi Topluluğu takımı üçüncü ve Radyo İletişim Topluluğu takımı da dördüncü oldu.
Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Balıkesir Üniversitesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesir Kent Konseyi ve Yeşilay’ın iş birliğinde düzenlenen Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.
“Spora Bağımlı Ol” temasıyla düzenlenen turnuvanın sona ermesinin ardından, dereceye giren takımların katılımıyla Burhan Erdayı Spor Salonunda kupa töreni düzenlendi. Törende; BAÜN Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Cem Hamzaoğlu ve Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Muhammed Canbulat tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleşen Öğrenci Toplulukları Voleybol Turnuvasında; Korfboll Topluluğu takımı turnuvayı birincilikle tamamlarken, İletişim ve Genç Yönetim Topluluğu takımı ikinci, Gastronomi Topluluğu takımı üçüncü ve Radyo İletişim Topluluğu takımı da dördüncü oldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.