Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Şıldak'tan Savaştepe’de İncelemeler

GÜNDEM 01.05.2023 - 17:21, Güncelleme: 01.05.2023 - 17:21
 

Vali Şıldak'tan Savaştepe’de İncelemeler

İl genelindeki yatırım ve çalışmaları ziyaretleriyle yerinde gören Vali Şıldak haftasonu Savaştepe İlçesinde incelemelerde bulundu.
Vali Şıldak ilk olarak, mahalle yollarının daha dayanıklı olması açısından Balıkesir'de geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı ödeneği ile başlatılan beton yol çalışmaları kapsamında Savaştepe İlçesi Mecidiye-Beyköy-İsadere Mahalleleri arasında devam eden beton yol çalışmasını inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Şıldak, Balıkesir'de ilk kez yapılan beton yol uygulaması kapsamında 2022 yılında yapılan 66 kilometre yola 2023 yılında şimdiye kadar 15 kilometrelik çalışmanın daha eklendiğini söyledi.  İncelemelerine Savaştepe’de tarım, hayvancılık ve yiyecek içecek alanlarında eğitim veren Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin inşaatı devam eden yeni okul ve pansiyon binalarıyla devam eden Vali Şıldak, ilgililerden bilgi aldı.  Vali Şıldak son olarak tamamlanma aşamasına gelen Savaştepe-Balıkesir Yolunda incelemede bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Şıldak, yolun en kısa sürede ulaşım hizmeti vermesi temennisinde bulundu.
İl genelindeki yatırım ve çalışmaları ziyaretleriyle yerinde gören Vali Şıldak haftasonu Savaştepe İlçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Şıldak ilk olarak, mahalle yollarının daha dayanıklı olması açısından Balıkesir'de geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı ödeneği ile başlatılan beton yol çalışmaları kapsamında Savaştepe İlçesi Mecidiye-Beyköy-İsadere Mahalleleri arasında devam eden beton yol çalışmasını inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Şıldak, Balıkesir'de ilk kez yapılan beton yol uygulaması kapsamında 2022 yılında yapılan 66 kilometre yola 2023 yılında şimdiye kadar 15 kilometrelik çalışmanın daha eklendiğini söyledi. 

İncelemelerine Savaştepe’de tarım, hayvancılık ve yiyecek içecek alanlarında eğitim veren Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin inşaatı devam eden yeni okul ve pansiyon binalarıyla devam eden Vali Şıldak, ilgililerden bilgi aldı. 

Vali Şıldak son olarak tamamlanma aşamasına gelen Savaştepe-Balıkesir Yolunda incelemede bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Şıldak, yolun en kısa sürede ulaşım hizmeti vermesi temennisinde bulundu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.