Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Uludağ’ın meşhur ayı ailesine karpuz festivali düzenledi

ASAYİŞ 10.08.2023 - 13:18, Güncelleme: 10.08.2023 - 13:18
 

Uludağ’ın meşhur ayı ailesine karpuz festivali düzenledi

Anne ayı ve yavrularını karpuzla besledi
Bursa Uludağ'da Sarıalan yerleşim bölgesinde yavrularıyla kalan ayı ailesi vatandaşların maskotu haline gelirken, bir kişi açık kasa kamyonetiyle gelerek anne ayı ve yavrularını karpuzla besledi. O anlar kameraya yansıdı. Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'ın yerleşim bölgesi Sarıalan'da sürekli vatandaşlara yakınlaşan ve tatilcilerin maskotu haline gelen anne ayı ve yavrularının ziyaretçileri bitmiyor. Onlardan biri olan ve esnaflık yapan Selman Kahraman, Uludağ Sarıalan'a çıkarak açık kasa kamyonetine yüklediği karpuzları meşhur ayı ailesine götürdü. Anne ayı ve yavrularına karpuz festivali düzenleyen esnaf, kasadan aldığı karpuzları bir bir attı. Bariyerlerin arkasından gelen ayı ve yavruları kendisine atılan karpuzları alarak ormanlık alana indi. O anlar Kahraman’ın kamerasıyla kaydedildi. Havaların sıcak olmasından dolayı serinlemek amacıyla Uludağ'a çıktıklarını belirten Selman Kahraman, "Ailece geldiğimizde ilginç bir manzara ile karşılaştık. Kızlarım çöp kovasının devrildiğini gördüler. Merak edip bana sordular. Ben de anne ayının yiyecek bulmak için devirdiğini söyledim. Kızlarım ayıları görmeyi çok istedi. Ben de sürpriz yaparak aracıma 30'dan fazla karpuzu yükleyerek meşhur ayı ailesine götürdüm. Vatandaşların dikkat etmesinde fayda var. Zarar verme ihtimali bulunuyor" dedi.
Anne ayı ve yavrularını karpuzla besledi

Bursa Uludağ'da Sarıalan yerleşim bölgesinde yavrularıyla kalan ayı ailesi vatandaşların maskotu haline gelirken, bir kişi açık kasa kamyonetiyle gelerek anne ayı ve yavrularını karpuzla besledi. O anlar kameraya yansıdı.
Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'ın yerleşim bölgesi Sarıalan'da sürekli vatandaşlara yakınlaşan ve tatilcilerin maskotu haline gelen anne ayı ve yavrularının ziyaretçileri bitmiyor. Onlardan biri olan ve esnaflık yapan Selman Kahraman, Uludağ Sarıalan'a çıkarak açık kasa kamyonetine yüklediği karpuzları meşhur ayı ailesine götürdü. Anne ayı ve yavrularına karpuz festivali düzenleyen esnaf, kasadan aldığı karpuzları bir bir attı. Bariyerlerin arkasından gelen ayı ve yavruları kendisine atılan karpuzları alarak ormanlık alana indi. O anlar Kahraman’ın kamerasıyla kaydedildi.
Havaların sıcak olmasından dolayı serinlemek amacıyla Uludağ'a çıktıklarını belirten Selman Kahraman, "Ailece geldiğimizde ilginç bir manzara ile karşılaştık. Kızlarım çöp kovasının devrildiğini gördüler. Merak edip bana sordular. Ben de anne ayının yiyecek bulmak için devirdiğini söyledim. Kızlarım ayıları görmeyi çok istedi. Ben de sürpriz yaparak aracıma 30'dan fazla karpuzu yükleyerek meşhur ayı ailesine götürdüm. Vatandaşların dikkat etmesinde fayda var. Zarar verme ihtimali bulunuyor" dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.