Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gönen’de trafik kazası: 1 kişi yaralandı

DİĞER 23.04.2024 - 17:04, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:04
 

Gönen’de trafik kazası: 1 kişi yaralandı

Gönen’de trafik kazası: 1 kişi yaralandı
 Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir traktör ve kamyonetin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Tuzakçı Gönen Yolu, Tuzakçı Kavşağı mevkiinde mahsül yüklü traktörün ana yola hatalı çıkması nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Tali yolda çıkan Traktör, ana yolda seyreden A.T (34) hakimiyetindeki 34 SE 4909 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine 112 acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kamyonet şoförü A.T. Ambulansla Gönen Devlet Hastanesine Kaldırıldı. A.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Traktör şoförü ise kazada herhangi bir yara almadı. Meydana gelen kaza ile ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.
Gönen’de trafik kazası: 1 kişi yaralandı

 Balıkesir’in Gönen ilçesinde bir traktör ve kamyonetin karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Tuzakçı Gönen Yolu, Tuzakçı Kavşağı mevkiinde mahsül yüklü traktörün ana yola hatalı çıkması nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Tali yolda çıkan Traktör, ana yolda seyreden A.T (34) hakimiyetindeki 34 SE 4909 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Kazanın ardından olay yerine 112 acil servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kamyonet şoförü A.T. Ambulansla Gönen Devlet Hastanesine Kaldırıldı. A.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Traktör şoförü ise kazada herhangi bir yara almadı.
Meydana gelen kaza ile ilgili tahkikata başlandığı bildirildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.