Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SÜRÜKLENEN SU SAMURLARI GÖNEN ÇAYINA KOŞTU

ASAYİŞ 30.11.2023 - 14:45, Güncelleme: 30.11.2023 - 14:45
 

SÜRÜKLENEN SU SAMURLARI GÖNEN ÇAYINA KOŞTU

SÜRÜKLENEN SU SAMURLARI GÖNEN ÇAYINA KOŞTU
Balıkesir'de yağışlar dolayısı ile taşan Gönen Çayı'nda ilginç anlar yaşandı. Taşan dere ile yol kenarındaki su birikintisine sürüklenen su samurları bir süreliğine yollarını kaybetti. Nereye gideceklerini bilemeyen su samurları daha sonra Gönen Çayı'na doğru önce yüzdü, sonra toprak birikintisini aşarak ait oldukları suya kavuştu. Balıkesir'in Gönen ilçesinde dün etkili olan yağış anında belgeselleri aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Gönen Çayı'nın debisinin yükselmesi ile bazı noktalarda taşma yaşandı. Sürüklenerek dereden yol kenarındaki su birikintisine geldiği tahmin edilen su samurları cep telefonlarınca görüntülendi. İlk olarak nereye gideceklerini bilemeyen su samurları, ardından Gönen Çayı'na doğru yüzdü ve aradaki toprak birikintisini koşarak aşan samurlar ait oldukları suya tekrar kavuştu.
SÜRÜKLENEN SU SAMURLARI GÖNEN ÇAYINA KOŞTU

Balıkesir'de yağışlar dolayısı ile taşan Gönen Çayı'nda ilginç anlar yaşandı. Taşan dere ile yol kenarındaki su birikintisine sürüklenen su samurları bir süreliğine yollarını kaybetti. Nereye gideceklerini bilemeyen su samurları daha sonra Gönen Çayı'na doğru önce yüzdü, sonra toprak birikintisini aşarak ait oldukları suya kavuştu.
Balıkesir'in Gönen ilçesinde dün etkili olan yağış anında belgeselleri aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Gönen Çayı'nın debisinin yükselmesi ile bazı noktalarda taşma yaşandı. Sürüklenerek dereden yol kenarındaki su birikintisine geldiği tahmin edilen su samurları cep telefonlarınca görüntülendi. İlk olarak nereye gideceklerini bilemeyen su samurları, ardından Gönen Çayı'na doğru yüzdü ve aradaki toprak birikintisini koşarak aşan samurlar ait oldukları suya tekrar kavuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.