Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sındırgı'da sis görsel şölen oluşturdu

YAŞAM 21.12.2023 - 12:25, Güncelleme: 21.12.2023 - 12:25
 

Sındırgı'da sis görsel şölen oluşturdu

Sındırgı'da sis görsel şölen oluşturdu
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde etkili olan sis, kartpostallık manzaralar oluşturdu. Sis manzarası dron ile görüntülendi. Sındırgı'da sabah ve akşam saatlerinde etkili olan sisle birlikte oluşan manzara dronla görüntülendi. Yüksek kesimlerden bakıldığında adeta denizi andıran sis bulutu havadan görüntülendi. Trafikte görüş mesafesini düşüren sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Sındırgı'da sis görsel şölen oluşturdu

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde etkili olan sis, kartpostallık manzaralar oluşturdu. Sis manzarası dron ile görüntülendi.
Sındırgı'da sabah ve akşam saatlerinde etkili olan sisle birlikte oluşan manzara dronla görüntülendi. Yüksek kesimlerden bakıldığında adeta denizi andıran sis bulutu havadan görüntülendi. Trafikte görüş mesafesini düşüren sis, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.