Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sındırgı'da elektrik kontağı yüzünden çıkan yangın bir evi kül etti

DİĞER 23.01.2024 - 14:09, Güncelleme: 23.01.2024 - 14:09
 

Sındırgı'da elektrik kontağı yüzünden çıkan yangın bir evi kül etti

Sındırgı'da elektrik kontağı yüzünden çıkan yangın bir evi kül etti
Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Küçükbükü kırsal mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında bir ev alevlere teslim oldu. Sındırgı ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Küçükbükü kırsal mahallesinde İsmail Dinç’e ait evde öğlen saatlerinde çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından itfaiye ekiplerine bildirildi. Mahalle sakinleri yangına ön müdahalede bulundu. Rüzgâra rağmen hızlı müdahale eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yakında ev bulunmaması ise büyük bir faciayı önledi. Yangında bir ev kullanılmaz hale gelirken, can kaybı yaşanmaması teselli edici oldu. Damda bulunan hayvanlara zarar gelmezken, saman balyaları alev aldı. Sındırgı Belediyesi Fen İşleri ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına iş makineleri ile destek verirken, Başkan Yardımcısı Salih Durak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ailenin ihtiyaçlarını tespit etmek üzere ziyarette bulundu.
Sındırgı'da elektrik kontağı yüzünden çıkan yangın bir evi kül etti

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi Küçükbükü kırsal mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangında bir ev alevlere teslim oldu.
Sındırgı ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Küçükbükü kırsal mahallesinde İsmail Dinç’e ait evde öğlen saatlerinde çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından itfaiye ekiplerine bildirildi. Mahalle sakinleri yangına ön müdahalede bulundu. Rüzgâra rağmen hızlı müdahale eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Yakında ev bulunmaması ise büyük bir faciayı önledi.
Yangında bir ev kullanılmaz hale gelirken, can kaybı yaşanmaması teselli edici oldu. Damda bulunan hayvanlara zarar gelmezken, saman balyaları alev aldı. Sındırgı Belediyesi Fen İşleri ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına iş makineleri ile destek verirken, Başkan Yardımcısı Salih Durak ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ailenin ihtiyaçlarını tespit etmek üzere ziyarette bulundu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.