Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sındırgı Belediyespor’dan Filistin’e destek mesajı

SPOR 14.11.2023 - 15:43, Güncelleme: 14.11.2023 - 15:43
 

Sındırgı Belediyespor’dan Filistin’e destek mesajı

Sındırgı Belediyespor’dan Filistin’e destek mesajı
Sındırgı Belediyespor oyuncuları Filistin'e desteklerini ve İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepkilerini göstermek için yeşil sahaya Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile çıktı. Balıkesir Bigadiç Dört Eylül Stadı'nda Sındırgı Belediyespor - Bigadiç Etibor Spor arasında gerçekleştirilen müsabaka öncesi sporcular sahaya Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile çıktı. İki takımın oyuncuları verdikleri destek mesajı sonrası kıran kırana mücadele etti. Heyecan dolu geçen maç 90+8. dakikada Sındırgı Belediyesporlu oyuncu Emre İnan’ın attığı gol ile sonuçlandı. Ligi birincilikle sürdüren Sındırgı Belediyespor deplasmanda rakibini mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu. 12 puanla ligde birinci olan Sındırgı Belediyespor'u şampiyonluk yolunda Sındırgılı taraftarlar da yalnız bırakmadı.
Sındırgı Belediyespor’dan Filistin’e destek mesajı

Sındırgı Belediyespor oyuncuları Filistin'e desteklerini ve İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepkilerini göstermek için yeşil sahaya Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile çıktı.
Balıkesir Bigadiç Dört Eylül Stadı'nda Sındırgı Belediyespor - Bigadiç Etibor Spor arasında gerçekleştirilen müsabaka öncesi sporcular sahaya Türk Bayrağı ve Filistin Bayrağı ile çıktı. İki takımın oyuncuları verdikleri destek mesajı sonrası kıran kırana mücadele etti.
Heyecan dolu geçen maç 90+8. dakikada Sındırgı Belediyesporlu oyuncu Emre İnan’ın attığı gol ile sonuçlandı. Ligi birincilikle sürdüren Sındırgı Belediyespor deplasmanda rakibini mağlup ederek, 3 puanın sahibi oldu. 12 puanla ligde birinci olan Sındırgı Belediyespor'u şampiyonluk yolunda Sındırgılı taraftarlar da yalnız bırakmadı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.