Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SERGİ GELİRLERİNİ SOKAK HAYVANLARINA HARCADI

DİĞER 17.11.2023 - 14:50, Güncelleme: 17.11.2023 - 14:50
 

SERGİ GELİRLERİNİ SOKAK HAYVANLARINA HARCADI

SERGİ GELİRLERİNİ SOKAK HAYVANLARINA HARCADI
 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Ayazması’nda Eylül ayında “'Özgürlüğe Yolculuk' sergisi açan fotoğraf sanatçısı Zeliha Öztürkkan, sergiden elde ettiği geliri Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin misafirleri can dostlarına 675 kilogram 'mama' olarak bağışladı. Barınak gönüllüsü Zeliha Türkkan, kendisine destek veren tüm hayvanseverlere teşekkür etti. Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu da sanatçının gösterdiği örnek davranışı nedeniyle sanatçıyı kutladı. Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu da, sanatçının gösterdiği örnek davranışı kutladığını belirterek, “Zeliha Hanım’ın barınağımıza yaptığı emekleri karşılığı olarak sunduğu can dostlarımız için bağışlamış olduğu mamalar ve gelirinin bize olan katkısından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz, herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Ayvalıklılar adına çok teşekkür ediyorum. Mamamızı kendimiz üretiyoruz. Ama hayvanseverlerle birlikte böyle emeklerini bize katması da bizi daha çok gururlandırıyor. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
SERGİ GELİRLERİNİ SOKAK HAYVANLARINA HARCADI

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Ayazması’nda Eylül ayında “'Özgürlüğe Yolculuk' sergisi açan fotoğraf sanatçısı Zeliha Öztürkkan, sergiden elde ettiği geliri Ayvalık Belediyesi Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin misafirleri can dostlarına 675 kilogram 'mama' olarak bağışladı. Barınak gönüllüsü Zeliha Türkkan, kendisine destek veren tüm hayvanseverlere teşekkür etti. Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu da sanatçının gösterdiği örnek davranışı nedeniyle sanatçıyı kutladı.
Ayvalık Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Karasu da, sanatçının gösterdiği örnek davranışı kutladığını belirterek, “Zeliha Hanım’ın barınağımıza yaptığı emekleri karşılığı olarak sunduğu can dostlarımız için bağışlamış olduğu mamalar ve gelirinin bize olan katkısından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz, herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Ayvalıklılar adına çok teşekkür ediyorum. Mamamızı kendimiz üretiyoruz. Ama hayvanseverlerle birlikte böyle emeklerini bize katması da bizi daha çok gururlandırıyor. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.