Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Savaş gibi...Hayalet köye dönüştü

ASAYİŞ 24.08.2023 - 11:03, Güncelleme: 24.08.2023 - 11:17
 

Savaş gibi...Hayalet köye dönüştü

Büyük Çanakkale yangınının vurduğu Yağcılar köyünde acı tablo sabahın ilk ışıkları ile gözler önüne serildi
Çanakkale’de 46 saat önce başlayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken 3. günde ilk ışıklar ile acı tablo gözler önüne serildi. Çanakkale’deki orman yangını 46. saatine girerken yangında en fazla etkilenen köylerden Yağcılar’da acı tablo günün ilk ışıkları ile gözler önüne serildi. Yağcılar köyünde 4 ev yanarken bir çok ağıl ve ahır da kullanılmaz hale geldi. Yangında bazı işyerleri ve tarım aletleri ile bir traktörde yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın nedeniyle tahliye edilen köyde yeşilin yerini siyah bir renk aldı. Yangın bölgesindeki köylerde 85 küçükbaş ve 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Yağcılar köyünde yangın söndürme çalışmalarının ardından hasar tespit çalışmalarına başlanacak. Yanan köy terkedilmiş halde adeta hayalet köye dönüşürken, yangının izlerinin sürdüğü hala dumanların tüttüğü gözlendi.
Büyük Çanakkale yangınının vurduğu Yağcılar köyünde acı tablo sabahın ilk ışıkları ile gözler önüne serildi

Çanakkale’de 46 saat önce başlayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken 3. günde ilk ışıklar ile acı tablo gözler önüne serildi.
Çanakkale’deki orman yangını 46. saatine girerken yangında en fazla etkilenen köylerden Yağcılar’da acı tablo günün ilk ışıkları ile gözler önüne serildi. Yağcılar köyünde 4 ev yanarken bir çok ağıl ve ahır da kullanılmaz hale geldi. Yangında bazı işyerleri ve tarım aletleri ile bir traktörde yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın nedeniyle tahliye edilen köyde yeşilin yerini siyah bir renk aldı. Yangın bölgesindeki köylerde 85 küçükbaş ve 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Yağcılar köyünde yangın söndürme çalışmalarının ardından hasar tespit çalışmalarına başlanacak.
Yanan köy terkedilmiş halde adeta hayalet köye dönüşürken, yangının izlerinin sürdüğü hala dumanların tüttüğü gözlendi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.