Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sapanca Gölü’nde mahsur kalan yelkenlinin imdadına jandarma bot timi yetişti

ASAYİŞ 22.07.2023 - 14:13, Güncelleme: 22.07.2023 - 14:13
 

Sapanca Gölü’nde mahsur kalan yelkenlinin imdadına jandarma bot timi yetişti

Devriye esnasında vatandaşı fark edince yardımına koştular
Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı bot timince devriye faaliyeti gerçekleştirildiği esnada Sapanca Gölü içerisinde yelkenli teknesiyle mahsur kalan vatandaş kurtarıldı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı bot timleri Sapanca Göl üzerinde kontrol, denetim ve arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor. Bot timi devriye attığı esnada Aşağıdereköy mevkii açıklarında yelkenli tekne üzerindeki bir vatandaşın zor durumda kaldığını fark etti. Vatandaşın yanına hareket eden tim, yelkende sıkıntı bulunan tekneyi ip ile bota bağladı. Yelkeninde sıkıntı bulunduğu için gölün ortasında mahsur kalan E.A. isimli vatandaş, ekiplerce kıyıya götürüldü.
Devriye esnasında vatandaşı fark edince yardımına koştular

Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı bot timince devriye faaliyeti gerçekleştirildiği esnada Sapanca Gölü içerisinde yelkenli teknesiyle mahsur kalan vatandaş kurtarıldı.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı bot timleri Sapanca Göl üzerinde kontrol, denetim ve arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor. Bot timi devriye attığı esnada Aşağıdereköy mevkii açıklarında yelkenli tekne üzerindeki bir vatandaşın zor durumda kaldığını fark etti. Vatandaşın yanına hareket eden tim, yelkende sıkıntı bulunan tekneyi ip ile bota bağladı. Yelkeninde sıkıntı bulunduğu için gölün ortasında mahsur kalan E.A. isimli vatandaş, ekiplerce kıyıya götürüldü.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.