Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ramazan bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması

YAŞAM 13.04.2023 - 21:10, Güncelleme: 13.04.2023 - 21:10
 

Ramazan bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması

Ramazan bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması
Burhaniye Belediyesi yıl boyu düzenli olarak yaptığı mezarlıklardaki bakım ve temizlik çalışmalarını Ramazan Bayramı öncesi yoğunlaştırdı. Bayramda vatandaşların eş, dost ve akrabalarının kabir ziyaretlerini temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri için, Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler belediye bünyesine bağlı olan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıyor. İlçe genelindeki tüm mezarlıkları kapsayan çalışmalarda, yabani ot ilaçlama, bakım ve onarım çalışmaları son hızla devam ederken yabani otlar biçilip temizleniyor, ağaçlar budanıyor, mezarlık duvarları tadilat yapılıp boyanıyor. Mezarlıklarda ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarına da ayrı önem veren Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştirip mezarlıkları hazır hale getiriyor.
Ramazan bayramı öncesi mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması

Burhaniye Belediyesi yıl boyu düzenli olarak yaptığı mezarlıklardaki bakım ve temizlik çalışmalarını Ramazan Bayramı öncesi yoğunlaştırdı.


Bayramda vatandaşların eş, dost ve akrabalarının kabir ziyaretlerini temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri için, Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler belediye bünyesine bağlı olan mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıyor. İlçe genelindeki tüm mezarlıkları kapsayan çalışmalarda, yabani ot ilaçlama, bakım ve onarım çalışmaları son hızla devam ederken yabani otlar biçilip temizleniyor, ağaçlar budanıyor, mezarlık duvarları tadilat yapılıp boyanıyor. Mezarlıklarda ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarına da ayrı önem veren Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştirip mezarlıkları hazır hale getiriyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.