Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özgür Özel: İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum

DİĞER 15.12.2023 - 15:37, Güncelleme: 15.12.2023 - 15:37
 

Özgür Özel: İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum

Özgür Özel: İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum
Özgür Özel: İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden İBB Başkan adayı gösterilen Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de görüştü. Özel görüşme sonrası "İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum" diye konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de bir araya geldi.   Görüşmesinin sona ermesinin ardından Özel ve İmamoğlu açıklamalarda bulundu.   Özgür Özel şöyle konuştu:   -5 yıl önce bu binaya devir teslim nöbeti için gelmiştik. Güçlükle alınan mazbatadan sonra ben buranın balkonunda Ekrem başkanının o kalabalığın içinde yaklaşımını izlerken gözyaşlarımı tutamamıştım.   -O günden bu güne kendisine verilen her bir desteği hakeden bir çalışkanlık ve başarı öyküsüyle karşımızda. Biz İstanbul'u ona emanet ettik çok iyi baktı. İstanbul'u seven herkesi Ekrem Başkan'a emanet ediyoruz. Yolu açık olsun. İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum. İmamoğlu ise şöyle konuştu:   -Çok değerli CHP’mizin Genel Başkanımız, il başkanımız, değerli basın mensupları. Sayın Genel Başkanımız Saraçhane’de İstanbulluların evinde ağırlamaktan çok mutluyum. Dün şahsıma görev tebliğ eden genel başkanımız, PM’mize teşekkür ediyorum. 31 Mart 2024 itibariyle İstanbul halkıyla 2019’da birlikte temelini attığımız İstanbul İttifakı’nın daha güçlü bir biçimde hem devam eden projelerimizi hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbullularla buluşturacağız. Bugün genel başkanımızı bu duygularla misafir ettik.
Özgür Özel: İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum

Özgür Özel: İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yeniden İBB Başkan adayı gösterilen Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de görüştü. Özel görüşme sonrası "İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de bir araya geldi.

 

Görüşmesinin sona ermesinin ardından Özel ve İmamoğlu açıklamalarda bulundu.

 

Özgür Özel şöyle konuştu:

 

-5 yıl önce bu binaya devir teslim nöbeti için gelmiştik. Güçlükle alınan mazbatadan sonra ben buranın balkonunda Ekrem başkanının o kalabalığın içinde yaklaşımını izlerken gözyaşlarımı tutamamıştım.

 

-O günden bu güne kendisine verilen her bir desteği hakeden bir çalışkanlık ve başarı öyküsüyle karşımızda. Biz İstanbul'u ona emanet ettik çok iyi baktı. İstanbul'u seven herkesi Ekrem Başkan'a emanet ediyoruz. Yolu açık olsun. İstanbulluları İmamoğlu'na sahip çıkmaya çağırıyorum.

İmamoğlu ise şöyle konuştu:

 

-Çok değerli CHP’mizin Genel Başkanımız, il başkanımız, değerli basın mensupları. Sayın Genel Başkanımız Saraçhane’de İstanbulluların evinde ağırlamaktan çok mutluyum. Dün şahsıma görev tebliğ eden genel başkanımız, PM’mize teşekkür ediyorum.

31 Mart 2024 itibariyle İstanbul halkıyla 2019’da birlikte temelini attığımız İstanbul İttifakı’nın daha güçlü bir biçimde hem devam eden projelerimizi hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbullularla buluşturacağız. Bugün genel başkanımızı bu duygularla misafir ettik.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.