Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

OTEL DÖKÜLÜYOR Uygulama Otel Binası Çürük Mü? Yağmur Suyu Çatıdan 1. Kata Kadar İniyor.

DİĞER 15.02.2024 - 16:38, Güncelleme: 15.02.2024 - 17:02
 

OTEL DÖKÜLÜYOR Uygulama Otel Binası Çürük Mü? Yağmur Suyu Çatıdan 1. Kata Kadar İniyor.

OTEL DÖKÜLÜYOR Uygulama Otel Binası Çürük Mü? Yağmur Suyu Çatıdan 1. Kata Kadar İniyor.
Sayın valim bu işi sizin talimatınız çözer. Siz şehrin EMİRİSİNİZ. Cumhurbaşkanının Balıkesir’de ki en yetkili merci sizsiniz. Bu tarz problemlerin çözümü bir talimatınıza bakar.   Sayın Valim İsmail USTAOĞLU; Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bünyesinde yer alan UYGULAMA OTELİ ile ilgili bir çok kez haber yaptık. Yapmış olduğumuz haberlere istinaden müfettiş görevlendirildi, inceleme yapıldı, davalar açıldı, hatta ceza alan dahi var. Ama ne hikmetse otelde ki sorunlar bir türlü bitmiyor. Otel faaliyete başlayalı birkaç yıl oldu. Ama skandalları bir türlü bitmedi. Otelde bir çok sorun hala devam ediyor. Bu haberlerimize itibar etmiyor iseniz sadece 1 saatinizi ayırıp çat kapı otele gidip personelle görüşme yapın. Ama lütfen makam sahibi kimse olmadan görüşme yapın. Yapın ki otelde ki sorunların tamamını size anlatsınlar. Siz bile şaşıracaksınız. Bakın resimler paylaşıyorum. Bu resimler otelin en üst katından. Yeni otelin çatısı bu halde. Ve yağmur yağdığı zaman 1. kata kadar yağmur suyu iniyor. Ama nedense hiçbir işlem yapılmıyor.  Çatıyı tamir ettirmek bu kadar mı zor. Eğer otel para kazanmıyorsa devletin bütçesi var oradan işlem yapılabilir. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, otel para kazanmasa çalışanlara döner dağıtılmaz. Kime ne kadar döner dağıtıldığını ilçe milli eğitim müdürü size ibra edebilir. Ne kadar kar edildiğini de.   Burada Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami GÜNNÜ hocamıza da selam gönderelim. Hocam; okulları geziyorsunuz, emeğinize sağlık. Ama gezdiğiniz okulların, pansiyonların veya otelin sorunları ile de ilgilenin. Geçen gün Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunmuşsunuz ama otelden haberiniz yok. Eğer otelin durumundan haberiniz varda işlem yapmıyorsanız buda sizin ayıbınız katlar ve görevinizi layıkı ile yapmadığınızı gösterir diye düşünüyorum. Devlet size müdürlük maaşı veriyor. Neden? Otel müdürü Rıdvan hocayı unutmak olmaz. Sayın hocam, siz otel konusunda tecrübe sahibisiniz, sizi bu tecrübenize istinaden oteli toparlayıp düzeltin diye öğretmen evinden alıp buraya koydular. Peki, sonuç? Bence otelin bu hali size hiç yakıştırılacak bir durum değil. Kendinize yakıştırıyor iseniz bir şey diyemem. Bizlerin beklentisi yüksekti ama maalesef ki yanılmışız hissi uyandırıyor. Bu günlerde otele gidip misafir olarak kalmak istiyorum. Bazı şeyleri orada bizzat yaşamak ve görmek istiyorum. Sayın müdürüm, bu bina devlet tarafında size emanet, yetimin hakkı var, garibanın hakkı var, kısacası devletin hakkı var. Siz keyfinize göre işlem yapamazsınız. Ben maaşımı alayım yeterli diyemezsiniz. Bu bina ile, çalışanlar ile, misafirler ile, öğrenciler ile vb. ilgilenmek sizin asli göreviniz.   Haber: Mustafa GÖKÇE  
OTEL DÖKÜLÜYOR Uygulama Otel Binası Çürük Mü? Yağmur Suyu Çatıdan 1. Kata Kadar İniyor.

Sayın valim bu işi sizin talimatınız çözer. Siz şehrin EMİRİSİNİZ. Cumhurbaşkanının Balıkesir’de ki en yetkili merci sizsiniz. Bu tarz problemlerin çözümü bir talimatınıza bakar.

 

Sayın Valim İsmail USTAOĞLU; Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bünyesinde yer alan UYGULAMA OTELİ ile ilgili bir çok kez haber yaptık. Yapmış olduğumuz haberlere istinaden müfettiş görevlendirildi, inceleme yapıldı, davalar açıldı, hatta ceza alan dahi var. Ama ne hikmetse otelde ki sorunlar bir türlü bitmiyor.

Otel faaliyete başlayalı birkaç yıl oldu. Ama skandalları bir türlü bitmedi. Otelde bir çok sorun hala devam ediyor. Bu haberlerimize itibar etmiyor iseniz sadece 1 saatinizi ayırıp çat kapı otele gidip personelle görüşme yapın. Ama lütfen makam sahibi kimse olmadan görüşme yapın. Yapın ki otelde ki sorunların tamamını size anlatsınlar. Siz bile şaşıracaksınız. Bakın resimler paylaşıyorum. Bu resimler otelin en üst katından. Yeni otelin çatısı bu halde. Ve yağmur yağdığı zaman 1. kata kadar yağmur suyu iniyor. Ama nedense hiçbir işlem yapılmıyor.  Çatıyı tamir ettirmek bu kadar mı zor. Eğer otel para kazanmıyorsa devletin bütçesi var oradan işlem yapılabilir. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, otel para kazanmasa çalışanlara döner dağıtılmaz. Kime ne kadar döner dağıtıldığını ilçe milli eğitim müdürü size ibra edebilir. Ne kadar kar edildiğini de.

 

Burada Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami GÜNNÜ hocamıza da selam gönderelim. Hocam; okulları geziyorsunuz, emeğinize sağlık. Ama gezdiğiniz okulların, pansiyonların veya otelin sorunları ile de ilgilenin. Geçen gün Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulunmuşsunuz ama otelden haberiniz yok. Eğer otelin durumundan haberiniz varda işlem yapmıyorsanız buda sizin ayıbınız katlar ve görevinizi layıkı ile yapmadığınızı gösterir diye düşünüyorum. Devlet size müdürlük maaşı veriyor. Neden?

Otel müdürü Rıdvan hocayı unutmak olmaz. Sayın hocam, siz otel konusunda tecrübe sahibisiniz, sizi bu tecrübenize istinaden oteli toparlayıp düzeltin diye öğretmen evinden alıp buraya koydular. Peki, sonuç? Bence otelin bu hali size hiç yakıştırılacak bir durum değil. Kendinize yakıştırıyor iseniz bir şey diyemem. Bizlerin beklentisi yüksekti ama maalesef ki yanılmışız hissi uyandırıyor. Bu günlerde otele gidip misafir olarak kalmak istiyorum. Bazı şeyleri orada bizzat yaşamak ve görmek istiyorum.

Sayın müdürüm, bu bina devlet tarafında size emanet, yetimin hakkı var, garibanın hakkı var, kısacası devletin hakkı var. Siz keyfinize göre işlem yapamazsınız. Ben maaşımı alayım yeterli diyemezsiniz. Bu bina ile, çalışanlar ile, misafirler ile, öğrenciler ile vb. ilgilenmek sizin asli göreviniz.

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.