Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi oldu

SPOR 17.01.2024 - 17:30, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:30
 

Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi oldu

Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi oldu
Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde yüzme antrenörü olarak görev yapan 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi olarak tarihe geçti. Oğuzhan Çakır'ın, Trendyol Süper Lig'de yönettiği ilk maç, Pendikspor - Antalyaspor arasında oynanan müsabaka oldu. Süper Lig'de düdük çalan Çakır, 18 Ocak Perşembe günü de Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor - Göztepe mücadelesinde görev yapacak. Çakır'ın hedefi yurt dışı liglerinde maç yönetmek Balıkesir'de yönettiği maçlarla yıldızı parlayan ve başarılarını devam ettiren genç hakemr, alttan yetişen genç hakemlere de örnek olmayı sürdürüyor. Başarılarıyla Balıkesir'in sevilen hakemlerinden olmayı başaran Oğuzhan Çakır, yurt dışındaki liglerde de maç yönetmeyi hedeflediğini belirtti. Başkan Avcı: "Personelimiz Oğuzhan Çakır'ı tebrik ediyorum" Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Belediyemize bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde Yüzme Antrenörü olarak görev yapan Oğuzhan Çakır A Klasman Hakemi olarak Süper Lig'de düdük çalarak Altıeylül'ü ve Balıkesir'i gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi oldu

Altıeylül Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde yüzme antrenörü olarak görev yapan 25 yaşındaki Oğuzhan Çakır, Süper Lig'in en genç hakemi olarak tarihe geçti.
Oğuzhan Çakır'ın, Trendyol Süper Lig'de yönettiği ilk maç, Pendikspor - Antalyaspor arasında oynanan müsabaka oldu. Süper Lig'de düdük çalan Çakır, 18 Ocak Perşembe günü de Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor - Göztepe mücadelesinde görev yapacak.

Çakır'ın hedefi yurt dışı liglerinde maç yönetmek
Balıkesir'de yönettiği maçlarla yıldızı parlayan ve başarılarını devam ettiren genç hakemr, alttan yetişen genç hakemlere de örnek olmayı sürdürüyor. Başarılarıyla Balıkesir'in sevilen hakemlerinden olmayı başaran Oğuzhan Çakır, yurt dışındaki liglerde de maç yönetmeyi hedeflediğini belirtti.

Başkan Avcı: "Personelimiz Oğuzhan Çakır'ı tebrik ediyorum"
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, "Belediyemize bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde Yüzme Antrenörü olarak görev yapan Oğuzhan Çakır A Klasman Hakemi olarak Süper Lig'de düdük çalarak Altıeylül'ü ve Balıkesir'i gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.